2777
2789
عنوان

داییم گف این دختره خرابه هیچی نمیشه 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 41 پست
زمانم خیلی کمه عزیزم 🙂💔

غیر ممکن نیست خودت باور کن 

از خدا کمک بخواه سه ماه وقت داری فشرده بشین بخون ایشلا نتیجه ی دلخواهت میرسی 

مطمن باش هر رشته آیی قبول بشی از شرایط الان ک بهتره نخونی بری کنکور بدی 

خدارو فراموش نکن هروقت کم آوردی تکیه کن ب خودش 

دور همه چی خط بکش بجز درست 

سنی نداری موفق میشی

شما اولا بگوبا دهن سگ دریا نجس نمیشهبرخورد کن تا دهنشونو ببندندوم اینکهکم کم سنت میره بالا میفهمی چه ...

نمیزارن برم.... میگن برو ازاد رشته های پیرا ک اونم رتبه خوب و درس خوندن میخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول اینکه یک مرز محکم با داییت بزاز که پیام های شخصیتو نخونه مثلا قفل روی گوشی و کم محلش کن اون کار بدی کرده پیاماتو خونده (نقض حریم شخصی)  دوم اینکه از الان تمرکزتو بژاز روی درس و استقلالت تا حداقل در آینده ادم های درست حسابی بیان سمتت نه این پسرای بیکار و بی ارزش

😎💚🐬

لعنت به کنکور 

نصف بچهای مارو انداخته عقب 

بعد دوباره میگن خوبه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

🙂💔حق بچه های ایران این نیمن دوستم برا نتیجه کنکورش پارسال خودشو کشت

بنده خدا 

خدا ازشون نگذره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نمیزارن برم.... میگن برو ازاد رشته های پیرا ک اونم رتبه خوب و درس خوندن میخواد

چند سالته گلم؟

میتونم بپرسم؟

ک بابت اون راهنماییت کنم💙

امسال انتخاب کن

مهم برات نباشه قبول میکنن نمیکنن

ببینن انتخاب کردی قبول شدی

به بقیه هم گفتی ک قبول شدم

میرن زیر بار زور

مجبور میشن ثبت نامت کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اتفاقی الان یه کلیپ تو اینستا دیدم یه پسره از ۸فروردین شروع کرده بود به خواندن و رتبه۲۰۰شده بود.ببین عکس دایی الاغت و بزار روبه روت برای کم کردن  روی اونم شده بخون تا قبول بشی.طرف فیلم پورنش در اومده بود ابروش رفته بود تو فامیلش نشست خوند پزشکی آورد کل پسرای فامیل خواستگاریش رفتن.

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم