2777
2789

سلام بچه ها من بالای بیست و پنج سالمه ولی هنوزم خانوادم سر چیزایه  الکی که هرکسی تو جامعه انجام میده تو زندگیم دخالت میکنن و بهم گیر میدن.  مثلا من ریشه موهام سفید شده و مجبور میشم رنگ بگیرم اونم نه رنگ بلوند  بلکه قهوه ای و مشکی  میکنم ولی  به خاطرش مامانم کلی بهم فحش میده   امسال واسه اولین بار تو این سن مژه هامو اکستنشن کرده بودم بابام  رفتار بدی باهام کرد گفت مگه خرابی. اشکم درومد   دو سه سال دیگه سی سالم میشه ولی همچنان فک میکنن یه بچه هجده ساله ام که بهم گیر بدن. من شهر دیگه دانشجوم کار و زندگی خودمو دارم وواسه تعطیلات عید اومدم خونه   اصلا مگه کسی که بیست و پنج سالش میشه مگه  زندگیش  دست خودش نیست؟ چرا باید حتی سره خصوصی ترین و کوچک ترین  چیزا مثل یه برده  به خانواده جواب پس بده؟  روانمو نابودکردن دیگه💔

بیخیال ، ما ازدواج کردیم هنوز به ما هم امر و نهی میکنن ، نباید برات مهم باشه ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیخیال ، ما ازدواج کردیم هنوز به ما هم امر و نهی میکنن ، نباید برات مهم باشه ❤️

لعنت به سیستم  غلط خانواده ایرانی.   حالا من میگفتم  کاش ازدواج کنم برم از دستشون  راحت بشم پس  مثل اینکه بعد از ازدواجم هست از این داستانا😂😂

ما نسل بدبختی بودیم متاسفانه :)و افکار اونا رو هم نمیتونیم تغییر بدیم پس باید فقط روی خودمون کار کن ...

هعی خواهر.  متاسفانه تا وقتی تو اون محیط باشی تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیری روح و روانت زخمی میشه💔 فقط تنها راهش اینه که  دورشد و جداشد💔💔

لعنت به سیستم غلط خانواده ایرانی. حالا من میگفتم کاش ازدواج کنم برم از دستشون راحت بشم پس مثل ...

آرههه بابا ، سر جهیزیه ، عروسی ، جهاز ، چیدن جهاز ، همه چیییز اینا هست ولش کن تو فقط یک گوش در یکی دروازه 😂😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هعی خواهر. متاسفانه تا وقتی تو اون محیط باشی تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیری روح و روانت زخمی میشه💔 ...

آره والا حق گفتی

تا اینجاش که کلی درد روحی و جسمی گرفتیم :)

کاش میشد رفت دوووور شد 

بی محلی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید