2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاپس فردا نیایم؟

فردا تازه میایین؟ 

فردا 13 داخل شهر کمی خلوت، ولی جاده‌ها افتضاح،، پارک‌ها و فضای سبز، جلوی درآ، پاساژها،، همه جا غلغله.. 

خودمون چپیدیم خونه،.. 

راه 5مینی داخل شهر کمش 20دقیقه طول میکشه اونم باداد و بوق بخدااا

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چطور بود زیادی شلوغ بود؟ما فردا میخوایم حرکت کنیم

بستگی داره کجا بری ما ۴ تا ۶ رفتیم انزلی و دریا هم رفتیم کلا ۴تا ماشین بودیم لب دریا و اصلا هم شلوغ نبود ولی سرد بود ی شب سوئیت گرفتیم ۱۶۰۰ ولی چون تمیز نبود دلمون نکشید بیشتر بمونیم دخترم کوچیکه ب همه وسایل دس میزد گفتیم مریض میشه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
فردا تازه میایین؟ فردا 13 داخل شهر کمی خلوت، ولی جاده‌ها افتضاح،، پارک‌ها و فضای سبز، جلوی درآ، پاسا ...

پس کلا نمیایم

کنسل کردیم🥲

اردیبهشت ماه روزای غیر تعطیل وضعیت بهتره فک کنم

بستگی داره کجا بری ما ۴ تا ۶ رفتیم انزلی و دریا هم رفتیم کلا ۴تا ماشین بودیم لب دریا و اصلا هم شلوغ ...

۱۳ میگن غلغله هس

پس کلا نمیایم

کنسل کردیم🥲

اردیبهشت ماه روزای غیر تعطیل وضعیت بهتره فک کنم

پس کلا نمیایمکنسل کردیم🥲اردیبهشت ماه روزای غیر تعطیل وضعیت بهتره فک کنم

ای جاااان.. 

موقع امتحانات بیایین فداتشم اگه مدرسه‌ای ندارین، ،الان جای سوزن انداختن نیست،، هرچنداونموقعم شلوغه،ولی باز بهتر از الانه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
تورو خدا بگین وضعیت چطوره الان اونجاجاده ها ترافیکن؟خیلی شلوغه؟

والا نمیدونم 

ولی فک کنم اره 

گوگل مپ نداری ببین 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

۱۳ میگن غلغله هسپس کلا نمیایمکنسل کردیم🥲اردیبهشت ماه روزای غیر تعطیل وضعیت بهتره فک کنم

اره ولی نزار هوا گرم بشه شرجی میشه انگار رفتی زیر دوش آب فامیل ما رفته بود آخرای خرداد از وسط جاده با آمبولانس برگشتن فشارشون افتاده بود و خیس عرق نفس تنگه گرفته بودن

ای جاااان.. موقع امتحانات بیایین فداتشم اگه مدرسه‌ای ندارین، ،الان جای سوزن انداختن نیست،، هرچنداونم ...

اره بهار و پاییز خوبه ولی تایستون شرجیه

اره،ولی عادت کردیم😅💚

شما ک آره گل شهرتونه ولی برا ماکه تو شهرای کوهستانی و غربی هستیم اونجا دووم نمیاریم واقعا شما چجوری تو هوای شرجی میرین بیرون انگار زیر دوشی همش