2777
2789

بله زیادولی دوباره دس گذاشتم روزانوبلندشدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام بله

اما به قول یک نفر، ما هیچ وقت به ته خط نمیرسیم

چون امام حسین(ع) رو داریم

من واقعا تو لحظه هایی که دیگه نفسم بالا نمیومد انگار، پناه بردم به خدا و اهل بیت(ع)

و کشتی نجات امام حسین(ع) نجاتم دادند

البته من تسلیم شدم، گفتم خدایا عرجور صلاح میدونی نجاتم بده تسلیمم و راضی ام به رضات. اعنماد بی چون و چرا کردم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

دقیقا نمی دونم منظورت از آخر خط چیه؟  ولی بارها شده درمانده شدم که حالا باید چیکار کنم؟ بعد دوباره افتادم دست به دامن خدا که یه فرجی به زندگیم بده!  معمولا هم همه چیزهای بد مشمول مرور زمان می شه!  

و بعد کلی مشکلات و سختی هایی که تو زندگی پشت سر گذاشتم تازه فهمیدم تو اوج مشکلات از خوشی هایی برخوردار بودم که قدرش نمی دونستم! 

مثلا تو اوج مشکلاتی که با شوهرم داشتم یه دوستی داشتم که هر بار می رفتیم بیرون و با هم خوش بودیم الان با شوهرم رابطه ام خوب شدت اما دوستم فوت شده 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

سلام بلهاما به قول یک نفر، ما هیچ وقت به ته خط نمیرسیمچون امام حسین(ع) رو داریممن واقعا تو لحظه هایی ...

دیگه خسته شدم ظاهرشون مذهبیه ولی به اسم دین خیلی آزارم میدن بم میگن جهنمی حتی 

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

دقیقا نمی دونم منظورت از آخر خط چیه؟ ولی بارها شده درمانده شدم که حالا باید چیکار کنم؟ بعد دوباره ا ...

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم

من حسود دارم تو زندگیم که آزاریی دادن که اصلا باور کردنی نیست یه عمره نذاشتن آب خوش از گلوم پایین بره

هر چی قرآن میخونم هر چی دعا فایده نداره زندگیمو سیاه کردن 

من به آخر خط رسیدم. چند ساله. می‌خوام طلاق بگیرم. اما پدرم بددله نمی‌ذاره مستقل بشم. تحمل اخلاقشم ند ...

مستقل شو دستت بره توی جیب خودت پیش همچین پدری بری روانی میشی

سلام بلهاما به قول یک نفر، ما هیچ وقت به ته خط نمیرسیمچون امام حسین(ع) رو داریممن واقعا تو لحظه هایی ...

خیلی صداش زدم دیگه از صدا زدنش خسته شدم به هر دری میزنم بسته ست حسودا مرتب برام نقشه میکشن زندگیمو سیاه کردن یک عمره

کاش بشه نجات پیدا کنم. برام دعا کن.

صلوات زیاد بفرست

زیارت عاشورا هم بخون

کنارش یه چیزی آموزش ببین که کار راه بندازی و دستت توی جیب خودت باشه همش شدنیه ولی با صبر و تلاش چند ماهه بهش میرسی

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدممن حسود دارم تو زندگیم که آزاریی دادن که اصلا باور کردنی نیست یه عمره ن ...

استارتر این حدیث ها رو بخون.   تو خدایی داری که حواسش به همه چیز هست و غیور هست و غیرت بنده مومنش می کشه ! 

اون دنیا خدا ازت دلبری می کنه که کی جرات کرده این بنده عزیز من آزار بهش برسونه و اون شخص در نهایت ترس و استیصال هيچ راه فراری از صحنه قدرت نمایی خدا نداره! 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

أذلُّ النّاسِ مَنْ أهانَ النّاسَ.
خوارترين مردم كسى است كه مردمان را خُرد و خوار شمارد

مَن آذى مُؤمنا فَقَدْ آذاني .
هر كه مؤمنى را بيازارد مرا آزار داده است.

مَن نَظَرَ إلى مؤمنٍ نظرةً يُخيفُهُ بها أخافَهُ اللّه ُ تعالى يومَ لا ظِلَّ إلاّ ظِلّهُ .
هر كس به مؤمنى نگاه ترسناكى كند، خداوند متعال او را در روزى كه سايه اى جز سايه او نيست، بترساند.

مَن أهانَ لي وَليّا فقد أرْصَدَ لِمُحارَبتي .
خداوند تبارك و تعالى فرموده است: هر كه به يكى از دوستان من تحقير و توهين روا دارد براى جنگ با من آماده شده است.

مَن أحْزَن مُؤمنا ثمّ أعطاهُ الدُّنيا لم يَكُنْ ذلكَ كَفّارتَه ، و لم يُؤْجَرْ عَلَيهِ .
هر كه مؤمنى را اندوهناك سازد و سپس دنيا را به او بدهد، گناهش بخشوده نمى شود و در برابر آن پاداشى نمى بيند

امام على عليه السلام :

لا يَحِلُّ لِمُسلمٍ أن يُرَوِّعَ مُسلما .
بر هيچ مسلمانى روا نيست كه مسلمانى را به رعب و وحشت اندازد.

امام صادق عليه السلام :

قالَ اللّه ُ عزّ و جلّ : لِيأذَنْ بِحَربٍ منّي مَن آذى عَبديَ المؤمنَ .
خداوند عزّ و جلّ فرموده است هر كه بنده مؤمن مرا بيازارد، به من اعلان جنگ مى دهد.

مَنْ لَقِيَ أَخَاه بِما يَسُوؤُهُ لِيَسوءَه ساءَه اللّه ُ يومَ يَلقاه .
هر كه در ديدار برادر دينى اش، كارى كند تا او ناراحت شود، خداوند هم در روز ديدارش او را ناراحت مى كند.

امام صادق عليه السلام :
در روز قيامت، ندا كننده اى ندا دردهد: كجايند آزار دهندگان دوستان من؟ پس گروهى برخيزند كه صورتشان گوشت ندارد و گفته مى شود: اينان كسانى هستند كه مؤمنان را آزار دادند و با آنان دشمنى و مخالفت كردند و در دينشان برايشان سخت گرفتند؛ سپس به درافكندنشان در جهنّم فرمان داده مى شود.

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.