2777
2789
البته فقط بستگی به مهد داره اگه پولش برات مهم نیست بهترین مهد شهرتون بزارش صبح تا ظهر و مطمعن باش بیشتر از خونه بهش خوش میکذره و آموزش میبینه اجتماعی میشه مستقل میشه
تو باید غرق شی در من بفهمی کی دلش دریاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
الان دخترم دو سالشه از اول مهر احتمال زیاد میذارمش چون خیلی تو خونه حوصلش سر میره و منم سنم کمه با دو تا بچه و کارای خونه اصلا وقت نمیکنم باهاش بازی کنم و آموزشش بدم
تو باید غرق شی در من بفهمی کی دلش دریاست
عزیزم سه سالگی مناسبه
https://t.me/mafarzandiranim برنامه های روزانه ی کانال 🖌نکات تربیتی 🖌آموزش بازی آموزشی در خانه 🖌قصه ی شب 🖌غذای کمکی 🖌آموزش کاردستی با ما همراه باشید @mafarzandiranim
من چون خودم مهد بودم و دیدم طرز برخورد بعضی از مربیارو اصلا فکر نکنم بچمو مهد بزارم ترجیح میدم خودم باهاش کار کنم. البته بستگی بخودنون داره مثلا یکی کارمنده صبح تا شب سر کاره خو این دیگه مجبوره بچشو بزاره مهد اونم تا شب ولی اگه کسی وقت و حوصله داره خودش کار کنه بهتره
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
بچه‌ها روز از سه سالگی باید بذارید مهد چون سن شروع شکلگیریه روابط اجتماعیشونه من چون خیلی چیزهای بدی درمورد مهد شنیده بودم دخترمو موسسه خلاقیت ثبت نام کردم و الان حدود یکساله که داره میره و من خیلی راضی هستم
من ازکوچ پرنده آموختم هروقت هوای رابطه سرد است باید رفت....
من پسرم 6 مهر سه سالش تموم میشه می خواستم از اول مهر بذارمش مهد مدیر مهد گفت یکی دو ماه تو تابستون بیارش به مهد عادت کنه اخه تابستونا مهد خلوته و مربیا وقت بیشتری برا بچه ها میذارن
خدایا بچه هامو به تو سپردم مراقبشون باش
به خاطر شرایط کاری همسرم از خانواده دوریم ترسیدم بچه ام اجتماعی بار نیاد بردمش یکی از بهترین مهدهای شهرمون فقط ده روز پشیمونم مثل چیییییییییییییییییییی اون یه ذره اعتماد به نفسی هم که داشت گرفته شد قبلا پارک دوست داشت الان وسایل بازی رو میبینه جیغ میزنه یادش از مهد میاد میگه مامان برییم خونه در صورتی که من خودم این چند روز رو با دوربین مدار بسته میدیم که با بچه چه طور برخورد میکنن برخوردشون بد نبود همش فکر میکرد کار بدی کرده که من تنبیهش کردم گذاشتمش مهد
دعایی که امام زمان (عج) در ایام گرفتاری ها به ما یاد داد: «یا مَن إذا تضایقتِ الأمورُ فَتحَ لها باباً لم تَذهَب الیه الأوهامُ صَلِّ على محمد و آل محمد و افتح لأموریَ المتضایقةِ باباً لم یَذهَب الیه وَهمٌ یا ارحم الراحمین» « ای خدایی که وقتی حلقه‌های بلا به هم گره می‌خورد و انسان را در فشار قرار می‌دهد، در این زمان دری را به روی بندگان باز می‌کند که فکر و وهم بشر هم به آن جا نمی رسید. خدایا صلوات خود را بر محمد و آل محمد نازل فرما و مرا که در بن بست گیر کرده ام، تو خودت راهی برایم باز کن که به عقل من نمی رسد.»
منم دنبال همین سوالم....ولی خیلی بستگی به شرایط وبچه ات داره...اینکه حرف زدنش در چه حدیه اگه خوب نتونه صحبت کنه ارتباط خاصی شاید شکل نگیره....واینکه خودت تو خونه براش چقدر وقت وآنرژی میذاری اگه همش تو خونه به بطالت می گذرونه بره مهد بهتره ولی اگه خودت دایما بازی کنی وآموزشش بدی خونه بهتره...اگه روابط فامیلی تون زیاده وخواهربرادر داره باز خونه خوبه ولی اگه همش تنها وبیکاره مهد گزینه خوبیه...کلا مهد مشکلات خودشو داره که من هنوز متقاعد نشدم ...یکی دایما مریض شدن بچه های مهد هست که واقعا بنیه بچه ازبین میره یکی شم عدم توانایی مراقبت از 20 تا بجه توسط 2 مربی...خودمون مادریم درنظر بگیر 20 تا بچه یا 10 تا بجه به شما بدن نگه داری چی میشه؟؟؟؟؟؟تضمینی هست که همو هل ندن وخودکار به چشم هم پرتاب نکنن .وروی هم نیفتن به زدن و......وقتی 2 تا مربی واسه 20 تا بچه هست؟؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود