2777
2789
عنوان

برا مهمون مون ماهی درست کردیم😐 میگه نمیخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 17569 بازدید | 331 پست
قبلش گفته بود همسایه مون درست میکنه میخورم خب مام گفتی پس میخوره چون زیاد اونجا ماهی نیست هم ایکه رو ...

خوبی نیومده به قرآن به کسی

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حتما فکر میکنه مثه این ماهی پرورشی هاس که نمیخوره... 

من از مزه پرورشی ها خوشم نمیاد دوستم جنوبی هست رفتیم خونه اش ماهی درست کرد البته من واسه ناراحت نشن گفتم هرجور شده میخورم قشنگ سهمم رو گذاشتم تو ظرفم اولین لقمه رو که با برنج خوردم واااایییی محشر بود آخهههه 

الان هرررر موقع میریم ناهار و شام فقط انواع و اقسام ماهیه 😍طوطی بود یه مدلش فکر کنم اووووف نگم اون چه محشر بود 

💔🌱
حالا 11 صفحه رفت جلو طرز تهیه ماهی رو نگفتیا

😁 خب عزیزم ما با ماهی جنوب میپزیم

روش ما رو ماهی پرورشی و شمال جواب نمیده 

اما اگر جنوب اومدی ما ماهی رو به طور معمولی با آرد زردچوبه و فلفل سیا قاطی میکنیم و ماهی رو اغشته و سرخ

از قبل ماهی رو نیم ساعت نمک بزن

اما در حالت حشو اون فرق داره که دستورش طولانی تره

به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂

بگو برنج خالی با گوجه سرخ کرده بخور

بیرون براش سفارش دادیم 

به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂

وای خداکاش من جاش بودم ماهی به سبک جنوب یاخداااا

عزیزممممم

چه عجیب که کسی ماهی دوس نداشته باشه ،من هر مهمونی بیاذ یا مرغ یا قرمه سبزی ،خودتو اذیت نکن ،دوس نداش ...

🥲فقط اون لحظه جدا از خستگی شرمنده شدم

اگه گفته که همسایه درست میکنه میخورم ،اما شما درست کردی گفت نمیخورم دوست ندارم ،شک نکن خیلی عالی بود ...

اره شبای قبل ک خونمون بود گف

ببین حتما فکر میکنه مثه این ماهی پرورشی هاس که نمیخوره... من از مزه پرورشی ها خوشم نمیاد دوستم جنوبی ...

ن عزیزم ماهی صید روز بود😁 

ما اصلا ماهی پرورشی نداریم تو جنوب

مهمونتون عروس ما نیست؟🥴

😂😂😂 عروستون اینجوریه،؟

خدا صبر بده