2777
2789

هر چی میخوان خدا بهشون میده

هر چی می‌گن دوس دارن یهویی بعد از چند وقت می‌بینی دارنش 

خیلی حس جالبیه :)

یکی هست دقیقا این شکلیه ایشالا قسمت همه

درحدی که فکر کنید یه مدل دستبند طلا رو گفت دوس دارم ولی نمی خرم چون دلم نمی‌خواد اجرت بدم 

بعد اون مدل خیلیم اجرت بالا و کمیابه 

دیروز دستش بود🫠🫠🫠گفت رفتم تو یه مغازه که کارش فقط فروش سکه هست و اصلا طلای زینتی کار نمیکنه

۲ تا دستبند تو ویترینش بوده یکی از مشتریاش آورده بود براش بفروشه به عنوان طلای دست دوم و بدون اجرت یکیش دقیقا چیزی بود که من می‌خواستم و خریده بودش🥹🥹🥹🥹نو نو هم بود باور کن صاحب قبلیش ۴_۵ بارم نپوشیده بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ کس نیست که به همه خواسته هاش برسه ما همیشه در مقابل یه سری چیزا ناکام میمونیم واقعا کلا قانون زن ...

آره دیگه صد در صد همینه 

ولی وقتی کنار میای و دست از تلاش و شکرگزاری برنمی داری انگار خدا خیلی هواتو داره 

به امید خدا هر کی به هر چی دلش میخواد برسه و لطفا برای من هم دعا کنید که دوشنبه که جواب ازمایشم میاد ...

آمین یا رب العامین

منم درگیر یه بیماریم، دعام کنید خدا لباس عافیت تنم کنه🙏

دوستان از خدا جز سلامتی برای خودتون و عزیزانتان هیچی نخوایید. 

اره دیدم واقعا نمیدونم خدا چطوری دوسشون داره

درحالی که اصلا هیچ اعتقادی به نماز وامام و پیغمبر ندارن 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

اره دیدم واقعا نمیدونم خدا چطوری دوسشون دارهدرحالی که اصلا هیچ اعتقادی به نماز وامام و پیغمبر ندارن

عزیزم خدا از حق خودش می گذره 

از حق بنده نمی گذره

خیلی کم دیدم اینجور آدما حق کسی رو ضایع کنن و خیلی معمولا خوش قلبن و کمک می کنن به دیگران

خیلیم کم دیدم اهل دین و نماز و ... باشن 

البته من به شدت به اعتقادات آدما احترام می ذارم چه مذهبی چه غیر مذهبی