2777
2789

دور از‌ جون خیلیاتون که واقعا گل هستین و خواهرانه کمکم کردین❤️❤️

ولی وقتی تاپیک میزنم میگم من ۲۴ سالمه و عاشق یه پسر ۳۹ ساله هستم،همه میگن اختلاف سنی زیاده و اون دیگه پیره و پیرمرده و ولش کن

.

وقتی هم تاپیک میزنم میگم من عاشق یه پیر پسر ۳۹ ساله شدم حتی همینم واسم ناز کرد، باز میریزین سرم و میگید کجای ۳۹ سال پیره؟😐😐😐

همش میخواین ساز مخاالف بزنین

.

یا تاپیک زدم میگم همین پسره با یه تیبا و کلی قسط و ۵ تا سکه مهریه و بی عروسی گرفتن،کلی داف و پزشک مجرد فالو کرده و‌ زیر نظر داره، یه عده گفتن پزشکا عمرا ب این نگاه نمیکنن و یه عده واسه اینکه من بسوزم گفتن ایشالا پزشک زنش بشه😐😐😐

خدایی چی میزنین؟

کلا اینجا یسریا دوست دارن فقط یچیزی بگن

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا اینجا با ازدواج و عاشقی برا همدیگه مخالفن اما واسه خودشون به به و چهچه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

اختلاف سنی من تا ۱۵ سال اوکیم

اگ مشکل مالی نداشته باشه بتونه رفاه کامل درست کنه واسم

و ادم حسابی باشه وگرنه کسی ک ۱۵ سال بزرگتر باشه و هیچی نداشته باشه چ فایده

اینام مثلا فک میکنن با ساز مخالف زدن شاخ میشن ولشون کن

39 از شما خیلی بزرگتره خب برای شما پیرمرد محسوب میشه برای شما 

ولی کلا نه پیر نیس 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
وااای پروفت کراشمو گذاشتی😂🤧

چرا رو شوهر مردم کراش گلم؟🤨🤣

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

عزیزم 

۳۹ ساله معلومه که پیر نیست 

آدم ۳۹ ساله نه پیره ، نه پسر 

که شما بهش بگی پیر پسر 

ولی اختلاف سنیش با شما زیاده فطعا 

اگه اونا گفته پیره شاید منظورشون این بوده نسبت به شما سنش زیاده

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

ببخشی خواهر🤣🤧دله دیگ چیکارش کنم

🙄🤣🤣🤣 جلوشو بگیر جونم مگه دل باید همه جا بره؟

من با پسر ترامپ نامزد بودم بهرام جان اومد آمریکا منو دزدید

بیشتر ببینید
🙄🤣🤣🤣 جلوشو بگیر جونم مگه دل باید همه جا بره؟من با پسر ترامپ نامزد بودم بهرام جان اومد آمریکا منو ...

چیکار کنمممم دیدمش خوشم اومدازش کراش زدم🤣🥲

واو 

الان ک بهرام باز رفته امریکا نکنه اونجا یکی دیگ رو فراری بده🤣