2777
2789
عنوان

آقایون بالای 25سال بیاید بگید جذب کدوم یکی از ابن دخترا میشید بیشتر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 39 پست
تو درونگرایی که پیش پارتنرت برونگرا میشی ؟

اره من درونگرام

الان پارتنر ندارم ولی زمانی ک داشتم اره پیشش خیلی شاد و پرانرژی بودم. حتی پیش دوستامم پرانرژی ام

ولی در برخورد اول با ادما ارومم و دیر صمیمی میشم

اره من درونگرامالان پارتنر ندارم ولی زمانی ک داشتم اره پیشش خیلی شاد و پرانرژی بودم. حتی پیش دوستامم ...

خب پس تو همون اولی هستی دیگه هرکس صمیمی بشه راحت تر  میشه با اون فرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودم ادم زیاد اجتماعی نیستم،و عادت دارم وقتم رو توی طبیعت یا سفر به صورت تکی یا نهایتا با یکی از دوستام بگذرونم،

معیارم اینه که وفادار باشه ، اهل سفر باشه،بدونه کی سنگین و کی سبک باشه،

زیاد رفیق باز نباشه،

بتونه مدیریت مالی داشته باشه،

اهل کمپ زدن و این چیزا باشه،

مهارت های اشپزی داشته باشه

گیمر هم باشه،دیگه عالی

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

چی رو از کی بپرسم ؟ من هیچ پسری تو زندگیم نیست همینجوری سوال میکنم 😂😂😂😂 ولی خب ایشالله خدا یه پس ...

اها فکر کردم اون کاربری هستی رو همکارش کراش زده بعد یه دختر شیطون هم اونجا هس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اها فکر کردم اون کاربری هستی رو همکارش کراش زده بعد یه دختر شیطون هم اونجا هس

نه بابا  ولی خدایی کاری ندارما  خیلی از همین دختر شیطونا میرینن تو روابط آدم و همش هی دوس پسر عوض میکنن  و خدا ازشون نگذره 😂😂😂خوش سر و زبونن  خدا به دادمون برسه امیدوارم هیچوقت نیان تو زندگیم 😂