2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 16146 بازدید | 214 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نمیکنم ب هیچ عنواناستارت بخاطر اینکه حوصله ات سر رفته اومدی ی کم تایپیک جنجالی بزنی داداشا هيچ ...

قضاوت نکن

دوست من روانشناسه

میگه تعرض های کامل از برادر انقدر زیاده که حد نداره  

ببخشید وقتی فیلم های پ و ر ن خواهر برادری انقدر میسازن تو ذهن یه ادم سست عنصر اثر میذاره

خانواده گاهی خیلی چیرای تلخی داره 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
قضاوت نکندوست من روانشناسهمیگه تعرض های کامل از برادر انقدر زیاده که حد نداره ببخشید وقتی فیلم های ...

به مشاور مدرسمون میشه اعتماد کنم؟

منو میشناسن معلممه 

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

بسکه همه پ.ورن میبینن 

س.ک.س با خواهر خاله عمه و...

جدی باهاش بر خورد کن خانوادتت چرا مثل ماست عمل میکنن یه چی بهش بگن ای وایی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
به مشاور مدرسمون میشه اعتماد کنم؟منو میشناسن معلممه

اره حتما بگو عزیزم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
بسکه همه پ.ورن میبینن س.ک.س با خواهر خاله عمه و...جدی باهاش بر خورد کن خانوادتت چرا مثل ماست عمل میک ...

الان باهام مامانم دارم حرف میزنه من بهش میگم چیکار کنم به کی زنگ بزنم میگه دیوونه ای

خدا کنه بمیرم راحت شم از دستشون🙂

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

الان باهام مامانم دارم حرف میزنه من بهش میگم چیکار کنم به کی زنگ بزنم میگه دیوونه ایخدا کنه بمیرم را ...

خدا نکنه عزیزم گناه تو چیه خب به خود اون مثلا برادر بگوو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
آخه معلممه

نه عزیزم مشکل پیش نمیاد اونا تعهد دارن که خرفی رو جار نزنن

بیشتر ببینید