2777
2789

لطفا بخونید و نظرتون رو بگین🥲🥲۵ سال ت رابطه بودم و رابطم بشدت عاشقونه و جدی بود ولی خب خیانت کرد و رفت با اون😊یکماهه میگذره و من هیچ حسی ب اون شخص ندارم انگار که هیچوقت تو زندگیم نبوده حالمم خیلی خوبه وقتی با اون بودم حال روحیه خوبی نداشتم اما الان از ته دلم شادم اما خب گاهی وقتا بابت ضربه ای که خوردم غصه میخورم و خاطراتمون میاد جلو چشمم ن اینکه دلم واسش تنگ شه نه اصلا اما غصه میخورم ک بخاطر یه دختر دیگه چنین ضربه ای بهم زد کسی ک انقد واسش مقابل خانوادم جنگیدم....

پسر خالم خاستگارمه پارسالم ازم خاستگاری کرد تا یکماهم همه خانواده مادریم اصرار داشتن ک منو راضی کنن اما بخاطر اون خائن جواب منفی دادم الان نمیدونم قبول کنم یا ن؟یه ترسی ته دلمه من دیگ حسی ب اون عوضی ندارم اما گاهی میاد ت ذهنم و غصه میخورم میترسم این حس بعدها بیشتر شه و این خیانته ب پسر خالم میترسم‌ ب اون جواب مثبت بدم و عاشقش نشم چیکار کنم ویژگی‌های پسر خالم:

بشدت باشخصیت و ارومه شخصیتش تقریبا مثل طاهر تو سریال ستایشه😅 اهل مشروب و سیگار و این چیزام اصلا نیست(برعکس‌اکسم ک خودمو کشتم و دورش کردم از این چیزا ولی خب بازم میرفت سراغشون گاهی وقتا) مودب و اقاس پرستاره خونه و ماشین و باغ ....ایناروهم داره خالم و شوهرشم فرشتن خواهرشم که مثل خواهره واسم مطمعنم اگ قبولش کنم دیگ هیچوقت قرار نیست تنم واسه خیانت و این کثافت کاریا بلرزه و دلهره داشته باشم مطمعنم خوشبخت میشم ولی همش میترسم خیلی میترسم یه حس عذاب وجدانم دارم ک ۵ سال با یکی بودم و خب دست یه پسر دیگه بهم‌خورده (خداشاهده من رابطه باهاش نداشتم و کلا واسه همینم بم خیانت شد ولی خب به هرحال چیزای دیگ ک بوده...)اینوهم بگم ک رابطمون لانگ بوده و بعد از یه مدت طولانی همو میدیدیم چیکار کنم😭و اینکه فاصله سنیمونم تقریبا ده ساله اون فکر میکنه من دختر پاکیم  و تاحالادبا کسی نبودم که اومده سراغم اما نمیدونه من چندسال با یکی دیگه بودم💔💔💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکماه زمانی نیست ک شما وارد رابطه ی جدید بشیاونم بعد ۵ سال رابطهحداقل ۶ ماه ب خودت فرصت بده

👌💕

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
یکم دیگه که گذشت با پسر خالت چند وقت حرف بزن ببین چطورین با هم

کلا الانم قبول کنم قرار نیست عقد کنیم چندماه باهم صحبت میکنیم

عزیزم بنظرم کیس خوبیه ولی فکر کنم گفتی دوسش نداری اونموقع جواب مثبت ندی بهتره چون اگه الان دوس نداری بعدا هم نخواهی داشت ولی اکه حس میکنی تو دلت جایی داره باهاش ازدواج کن و اینکه طبیعیه با یکی دیگه هم در ارتباط بودی و برات تجربه شده و اینکه نمیدونی اونم تا حالا با کسی بوده یا نه به هرحال هرچی بوده گذشته و الان مهمه این چیزا در نظر نگیر اگه دوسش داری فکراتو بکن باز جوابتو بده

عزیزم بنظرم کیس خوبیه ولی فکر کنم گفتی دوسش نداری اونموقع جواب مثبت ندی بهتره چون اگه الان دوس نداری ...

نه اینطور نیست ک اصلا فکر کنم هیچ حسی ندارم احساس میکنم ته دلم میخوامش

عزیزم هز آدمی تو این دنیا حق داره با چندنفر ارتباط بگیره که ببینه کدومشون به دردش میخوره

الکی عذاب وجدان نگیر

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکم فکر کن .. اگه اوکی بودی بنظرم چند ماهی در ارتباط باش صحبت کن رفت آمد کنید 

بعد ببین علاقه ای پیدا می‌کنی یا نه 

البته بهش شرایط توضیح بده ک فقط قرارع آشنا بشیم تا ببینیم علاقه واقعی داریم یا نه 

🎀

با پسر خالت یه مدت آشنا بشید ببین چجوریه سریع عقد نکنگذشته هم‌گذشته لازم نیس بهش بگی یا حس عذاب وجدا ...

🥲🥲💕

عزیزم هز آدمی تو این دنیا حق داره با چندنفر ارتباط بگیره که ببینه کدومشون به دردش میخورهالکی عذاب وج ...

درسته🥲💕

چند سالته 

پسر خالت چند سالشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم