2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم ازتون میخوام راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست
ازارهای ....محارم زیاد شده...مریضه ...

چرا اینطوری شده قدیما محارم حرمت داشتن بابام ب برادرزاده و خواهرزاده از ماها بیشتر حرمت میزاره چرا یه عده اینقد کثیف شدن خدا ایشالا ازشون نگذره

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتما چیزی میزن

نمیدونم پیش مازندگی نمیکنه فقط تعطیلات عید اومده سر بزنه

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
چرا اینطوری شده قدیما محارم حرمت داشتن بابام ب برادرزاده و خواهرزاده از ماها بیشتر حرمت میزاره چرا ی ...

ببین این هیزی یه دونه یا بذره...بعضیا این بذر رو ازبین میبرن..بعضیا آبش میدن...بزرگش میکنن ..بهش بها میدن و بزرگ و بزرگ میشه ..میشه سرطان...مثه داییم ک حتی ب سگ هم حس داره

ببین این هیزی یه دونه یا بذره...بعضیا این بذر رو ازبین میبرن..بعضیا آبش میدن...بزرگش میکنن ..بهش بها ...

پس میتونی منو درک کنی😔اصلا حالم ب هم میخوره حتی وقتی نگام میکنه دست خودم نیست حتی به عنوان عمو هم قبولش ندارم ازار داره حتی به زنای متاهل هم حس داره عمه های خودم باهاش راحت نیستن فقط دعا میکنم خیر نبینه چون مارو با این رفتارا ازار میده 

بیشتر ببینید
ببین این هیزی یه دونه یا بذره...بعضیا این بذر رو ازبین میبرن..بعضیا آبش میدن...بزرگش میکنن ..بهش بها ...

بخدا قسم امروز صبح یه پست زشت و مثبت هجده واسه من بل پیج فیک فرستاده بود منم دیگه میشناسیمش ک اونه بلاکش کردم انقد گریه کردم

بیشتر ببینید

سمی هستن روابط کم و خیلی رسمی دیگ بحرفین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
سمی هستن روابط کم و خیلی رسمی دیگ بحرفین

باورکن من اصلا باهاش صمیمی نیستم فقطم با این عموم اینطوریم بقیه ی عموهام فرشتن مثلا من دیشب خونه ی مادربزرگم دراز کشیده بودم داشتم تلفنی حرف میزدم یهو دیدم عموم رو مبل پشت سر من نشسته خیره شده بود همون لحظه بلند شدم رفتم پیش بقیه یا با پیجای فیک مختلف واسه من پستای مثبت هجده و حرفای زشت میفرسته چن بارم با پیج خودش اومد حرفای ناجور زد فقط از یه چیزی‌ک خوشحالم اینه ک شنبه برمیگرده خونه خودش و دیگه تا شش هفت ماه دیگه نمیاد اینجا ایشالا بره برنگرده انقد ک‌از این بدم میاد از چشماش و رفتارش هیز بودن میباره صد رحمت ب پسرای مردم

بیشتر ببینید
باورکن من اصلا باهاش صمیمی نیستم فقطم با این عموم اینطوریم بقیه ی عموهام فرشتن مثلا من دیشب خونه ی م ...

تعقیر رفتاری کلی بدین به خودتون کلا سرسنگین و رسمی هم باید رفتار کنید ادما سمی زیاد شدن  ،جلو خانواده وجمع هم بگین بهش تذکر چیه این چیزها میفرستی واسم یکبار ک جلو جمع تذکر بدین واسه انحراف فکری هاش مراقبت میکنه ک دیگ باهاتون هرطوری رفتار نکنه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
بخدا قسم امروز صبح یه پست زشت و مثبت هجده واسه من بل پیج فیک فرستاده بود منم دیگه میشناسیمش ک اونه ب ...

از ضعف‌ضعفته ک گریه کردی...میگن ک طلا ک پاکه چ منتش ب خاکه...خب تو دختر پاکی هستی و بزار مثه سگ واق واق کنه...