2777
2789
عنوان

چطوری رابطه خوبی با همسرتون دارید

381 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. من ۹ سال از عقدم و ۸ سال از عروسیم می گذره . دوتا بچه ۵ و ۱ ساله هم دارم. کلا رابطم از نظر صمیمیت با همسرم اومده پایین. گاهی دلخوری هایی ازش دارم که حتی خودم علتش رو نمی دونم. چی کار هایی پیشنهاد می دین. چطوری احساستون نسبت به همسرتون رو مثبت می کنید؟

خانوما لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید 

می ترسم شناسایی بشم 

علت گزارش بزنید تاپیک شخصی هستش 

هر کی گزارش زد لایکم کنه ممنون ❤

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه وقتایی قرار دوتایی بذارید

کنار هم فیلم ببینید

خاطرات قدیم و‌ مرور کنید

باهم دوتایی آشپزی کنید‌

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

من دیشب بهش میگفتم14سال گذشته وتو هنوز داری بخاطر خونواده ات اعصاب خوردی درست میکنی،بخدا کلافه شدم از دستش داعم سر خونواده اش جروبحث راه میندازه جلو دوتا بچه ام که میدونه کلی هم آسیب دیدن ازاین دعواها

فکر کردم نوشتید 9 ساله عقد کرده هستید 😂😂🫨🫨

می خواستم بگم اینقدر سال از شروع رابطم گذشته. واقعا گاهی دلم برای اون اوایل تنگ می شه. همسرم خوبه ولی اون کیفیت عاشقی رو ندارم باهاش

من دیشب بهش میگفتم14سال گذشته وتو هنوز داری بخاطر خونواده ات اعصاب خوردی درست میکنی،بخدا کلافه شدم ا ...

فکر می کنم یه طرف قضیه هم خودمونیم اصلا همسرمون خانواده ما رو از خودش نمی دونه ما هم خانواده اونو. یه معضل بزرگ همینه که ما رو از هم زده می کنه

بوسش کننازش کنبغلش کنبراش آشپزی کن و چیزایی که دوست داره درست کنخاطرات اوایل آشنایی و نامزدی رو مرور ...

واقعا وقتی ناراحتی ازش حتی نمی تونی نگاهش کنی چه برسه به این کارها ولی چشم سعی می کنم

فکر می کنم یه طرف قضیه هم خودمونیم اصلا همسرمون خانواده ما رو از خودش نمی دونه ما هم خانواده اونو. ی ...

دقیقا

اما بخدا خانواده شوهرمن از اول خ بدی کردن بهم الانم هروقت فرصت کنن نیششونو میزنن،منم نمی تونم بااین رفتاراشون کنار بیام

ماهم رابطه ی خوبی با هم نداریم 

شوهر منم خودشو مارو حاضره فدای خانوادش کنه 

انگار پدر برا خواهراش و بچه های خواهرش هر کاری میکنه هم مالی هم عاطفی درصورتیکه خدا رو شکر سایه ی پدرشون بالاسرشونه  

فقط برا منو بچمون کم میذاره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب چرا ازش دلخوری چرا دیگه باهاش احساس صمیمیت نمیکنی اول باید علت اینا رو بدونی

خیلی با خودم کند و کاو می کنم. می بینم یه چیزهای خیلی کوچکی ناراحتی های زیادی برام ایجاد می کنه در صورتی که قبلا این ری اکشن رو نداشتم. انگاری الان غر غرو شدم