2777
2789
عنوان

چطوری رابطه خوبی با همسرتون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 21 پست

هرچند که با گذشت زمان اون شور و حرارت اولیه فروکش میکنه اما من طبق تجربم دیدم، دلخوری های کوچیکی که راجبشون حرف نزدید و بدون حل کردنش ازش گذشتید به مرور باعث کینه و ناراحتی های عمیق و کهنه میشه و ناخوداگاه سردی و فاصله میندازه

بنظرم بیشتر راجب احساساتتون حرف بزنید تا بتونید به درک متقابل برسید

واقعا وقتی ناراحتی ازش حتی نمی تونی نگاهش کنی چه برسه به این کارها ولی چشم سعی می کنم

ببین دوست من رابطه اینطوریه که عشق بدی عشق دریافت میکنی حس بد بدی حس بد دریافت میکنی

توی ذهنت فقط به خاطرات مثبتی که داشتین فکر کن و برای همسرت هم تعریف کن

انرژی مثبت بده تا به مرور حال رابطتون خوب بشه

اگر مشکلی هم هست سعی کنین با هم حلش کنین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می خواستم بگم اینقدر سال از شروع رابطم گذشته. واقعا گاهی دلم برای اون اوایل تنگ می شه. همسرم خوبه ول ...

منم تقریبا چهارساله باهاشم

قطعا هیچ رابطه ای مثل روزای اول داغ و خوب نمیمونه

الانم خوبیم ولی اون اولا مزه ش ی چیز دیگه بود

یه ایدی ت ل تو امضام نوشتم

احساس میکنم بهتون کمک میکنه

ماها هر چی بگیم ماهی دادنه

باید ماهی گیری یاد بگیری

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بیشتر ببینید

حدیث کساء و مزمل

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

بیشتر ببینید
ببین دوست من رابطه اینطوریه که عشق بدی عشق دریافت میکنی حس بد بدی حس بد دریافت میکنیتوی ذهنت فقط به ...

موافقم. من مدتی نمی تونم عشق بدم تازه بیشتر ناراحتی انتقال می دم