2777
2789
عنوان

واقعا خوش به حال خانونایی که شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 99 پست
سواد جنسی تو ایران صفر این طور چیزا و سوال پرسیدنا رو تابو میدونند متاسفانه

تو همین سایت طرف زود تعلیق میشه

اینجا هنه مشاوره ازدواج و طلاق دارند 

همه دکتری رفتار با مادر شوهر و جاری دارند 

اونوقت به یه سری مسایل میرسه که طرف واقعا نیازه مشاوره بگیره بهش میگن باید بری دکتر 

اینجا ازین سوال ها نپرس

فقط لطف خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میفهمیدم اون موقع بازم شرایط بسته تر بود ۱۰ ۱۲ سال قبل

خوب اطلاع نذاشتی یقینم باکسی حرف نمیزدی وگرنه متوجه میشدی منم سال 90 عقد کردم ولی از همون اول گرم بود همسرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

اعتیاد به تریاک نداره؟ منم پارتنرم اینطوری بود بعدش اعتراف کرد تریاک میکشه 

تو نت سرچ کردم مردهایی که مخدر استفاده میکنن خیلی اروم میشن از لحاظ ج نسی و خیلی فاصله میگیرن و رابطه نمیخوان بیشتر تو انزوای خودشونن

عزیزم اینچیزا تا حد زیادی به ژنتیک بستگی داره من اینو باوردارم واقعا.من شوهرم خیلی گرمه بعد ما و زن ...

وای فقط حواستون باشه نرید برا شوهراشون تعریف کنید فلانی این مدل اون 

اون مدلی خیلی بد میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
بهش پیام‌میدم درموردش حتی جواب نمیده ...بعد که میگم خوندی اصلن میگه آره میگم خب نظرت ..میگه نطر خاصی ...

به غرورش بر میخوره دیگه ..خیلی سخته ولی به هرحال باید پیگیری کنی...شده به زور ببرش دکتر...

واسه چی؟

بعدا مردا تصور میکنن حرفای شماها رو و خدایی نکرده دعوا بشه حرفایی زده میشه که نباید

بیشتر ببینید

بنظرم خانمایی که گرم مزاجن اول ازدواج بخ طرف بگن متاسفانه با سواد پایین بعضیا کاری کردن این حرفا رو زشت میدونن ولی باید پرسیدیکی از اصلهای مهم زندگیه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
نه بابا ....مشکل مالی خداروشکر نداریم .....واینم بگم اگه دوماه من اسم رابطه نبرم به شدت مهربونی خوش ...

نکنه گرایشاتش تغییر کرده و گی شده چون ی مرد هر چقدرم سرد باشه دبگه وقتی زنش پیش قدم بشع بخاطر نیاز زنشم شده انجام میدع این کارو .

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

به غرورش بر میخوره دیگه ..خیلی سخته ولی به هرحال باید پیگیری کنی...شده به زور ببرش دکتر...

اگه میخاس به غرورش بر بخوره درس می‌شد....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اگه خسته میشه خب از اول چرا ازدواج کردنمیدونم پس چرا اصرار دارن ندگی یکی خراب کنن خوب مجرد بمون تا ا ...

نه اخه باید ... تو زندگی ما تا به آرامش برسن

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید
نکنه گرایشاتش تغییر کرده و گی شده چون ی مرد هر چقدرم سرد باشه دبگه وقتی زنش پیش قدم بشع بخاطر نیاز ز ...

نه بابا ...اهل اونچیزا نیس 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده