2777
2789
بخدا تاکسیهای ترکیه بیشتر تیغ میزنن .

ترکیه که اصلا نباید تاکسی سوار شی. با مترو اتوبوس همه جا میشه رفت. قیمت خوراک و تفریحات زیاد فرقی با ایران نداشت من رفتم. به نظر من به صرفه تر بود. بازم سلیقه اییه.شاید شما بودجتون بهتر از من باشه. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من سئوالم فرق با تور و بی تور بود آخه .

تور برای کیش بهتره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید شما تجربش دارین بگین زندگی کردن در کیش چه جوریه حالا از لحاظ اقتصاد خونه کار هر میدونید بگینه ...

سلام من خیلی از آشنا هامون اونجا هستن 

اونجا هوا خیلی گرم زمستون هم‌حتی گرمه 

معمولا  مردم شب میرین بیرون یا خرید و تفریح ، ولی در کل محیط کوچیک و آرومی داره

خیلی گرون اونجا همچی ، اگه خونه از خودتون داشته باشید خیلی بهتره چون کرایه ها اونجا خیلی بالای برا یه خونه ی کوچیک که ی خواب داره گاهی همون خوابم ندارن ۱۵.۲۰ به بالاس 

لباس ها معمولا مارک و گرونه خوراکی و تفریحم همینطور 

ماشین های اونجا اکثرا مدل بالاس و بسیار قانون مند هستن 

وای چ گروووون

بهتره مواد غذایی با خودتون ببرید 

ولی لباس همه نوع قیمتی هس از مانتو ۲ میلیون تا ۱۲ میلیون من دیدم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
وای چ گروووون

سفر کیش خیلی گرون شده ما قبلا سالی دوبار میرفتیم ک دیگ حالم بهم میخورد اما امسال قبل از عید رفتیم هتل بین الملل ی چهار ستاره معمولیع با همسرم و دوتا بچه هام نزدیک 100تومن خرجمون شد اونم بچه های کوچیک ها یکی شیر خوارع یکی 6ساله

سفر کیش خیلی گرون شده ما قبلا سالی دوبار میرفتیم ک دیگ حالم بهم میخورد اما امسال قبل از عید رفتیم هت ...

بنظرت کدوم کشور یا کجا بریم برا ماه عسل خوبه،؟

متعهدم آقایون بی حیا درخواست ندید

بنظرت کدوم کشور یا کجا بریم برا ماه عسل خوبه،؟

همش بستگی ب بودجت داره هر چقدر بیشتر بخوای هزینه کنی سفر لاکچری تری خواهی داشت اروپا ک فک کنم با این دلار نفری 600یا700در میاد اما اگر کمتر میخوای هزینه کنی میتونی بری استانبول آنتالیا اما بازم ب نظر من آنتالیا بهتره چون یوالع دیگ هیچ هزینه ای نمی‌خواد بدی و واقعا خیلی خوش میگذره ته عشق و حاله ی هتل خوب بگیر برا ماه عسل همون آنتالیا از همه بهتره