2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 54 پست
ممنونم

اگه آسم داری سراغ پرسیل نرو چون بوش زیاده.نویتکس بگیر

البته من بوش رو دوست دارم

مایع باید زیاد استفاده کنی تا مورد پسندت رو پیدا کنی

من مارکهای زیادی استفاده کردن.تست کامفورت اکتیو سافتلن امو پرسیل نویتکس تاژ...

قدرت پاک کنندگی پرسیل بهتر از اوناس

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

کامفورت شوهرم گرفته بود یکبار خیلی خوب بودالان تایید ماشین استفاده میکنم مایع لباسشویی دیگه نخریدم

کامفورت ظرفش چه رنگی بود بنفش بود سبز ...

چرا دیگه نخریدی؟ از نظر هزینه به صرفه نیست ؟

من با خودم حساب کردم بنظرم پول یه لیتری با دوتا پودر ۵۰۰ گرمی تقریبا یکی میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه آسم داری سراغ پرسیل نرو چون بوش زیاده.نویتکس بگیرالبته من بوش رو دوست دارممایع باید زیاد استفاده ...

وای 😍

بنظرت بین تست کامفورت کدوم بهتره بوش کمتر و پاکنندیش بیشتر

نویتکس از همه بوش کمتره درسته؟ در چه حد تمیز میکرد ؟

اکتیو اصلا تمیز نمکنه حالا انگار یه لایه نرم کننده چرب رو لباس میذاره خیلی ازش بدم میاد خیلی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
وای 😍بنظرت بین تست کامفورت کدوم بهتره بوش کمتر و پاکنندیش بیشترنویتکس از همه بوش کمتره درسته؟ در چه ...

نویتکس بوش از همه کمتره.پاک کنندگی هم خیلی خوب

دلیل اینکه دیگه نگرفتم همین بوی کمش بود😁وگرنه کیفیتش خیلی خوب بود

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

کامفورت ظرفش چه رنگی بود بنفش بود سبز ...چرا دیگه نخریدی؟ از نظر هزینه به صرفه نیست ؟من با خودم حساب ...

سبز بود چن ماه پیش گرفت فک کنم ۲۲۰ الان شایدم گرونتر شده ولی حجمش زیاد بود بزرگ بود

کامفورت ظرفش چه رنگی بود بنفش بود سبز ...چرا دیگه نخریدی؟ از نظر هزینه به صرفه نیست ؟من با خودم حساب ...

چون چن تا پودر سفارش داده بودم از اکالا فعلا همونارو دارم تموم بشه بعد مایع بگیرم

قیمت مایع خب قطعا بیشتر از پودره من یه پودر رو شاید ۵ بار استفاده کنم فقط در صورتی ک مایع لباسشویی بزرگ رو شاید یک یا دوماه داشته باشم و اینکه از همه نظر مایع بهتره بوشم بهتره کلا