2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 54 پست
من تست میخرم ۹۰تومن هست خیلی تمیز میکنه مخصوصا لباس دخترم لکه خوراکی داره قشنگ میرا

تست کدوم مدلش همون که ظرفش نارنجی هست؟

بوش زیاده ؟

بعد از اینکه لباس خشک شد بوی عطر یا پودر لباسشوی زیادی میده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مایع اش یا پودر؟پودراش رو داشتم معمولی بودمایع اش بوش زیاده؟

مایع،،نه معمولیه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
تست کدوم مدلش همون که ظرفش نارنجی هست؟بوش زیاده ؟بعد از اینکه لباس خشک شد بوی عطر یا پودر لباسشوی زی ...

اگه بوی زیاد دوست نداری سراغ پرسیل نرو

من چون بوی تمیزی دوست دارم پرسیل برام بهتره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

کامفورت هم بوش تند و زیاده؟به اسمش مباد گرون باشه درسته؟

نه عزیزم هم لکه بریش خوبه؛ هم رایحه‌ اش خیلی خوبه

من چون اکثرا کلی خرید میکنم قیمت دقیقشو نمیدونم ولی ایرانیه فکرنکنم زیاد گرون باشه

روزای خوب منم میاد
من همه ش رو استفاده کردم پرسیل بهتره.بوش هم خوبهپرسیل بنفش منظورم نیست یه پرسیل هست درش بنفشه فقط او ...

بوش تنده؟  آسم و میگرن خفیف دارم با بوی تند اذیت میشم 

اکتیو بوش خیلی تند و بد بود

درش بنفشه بدنش چه رنگی هست میشه از نت یه عکس بفرستی لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
بوش تنده؟ آسم و میگرن خفیف دارم با بوی تند اذیت میشم اکتیو بوش خیلی تند و بد بوددرش بنفشه بدنش چه ر ...

هر چی گشتم پیدا نکردم عکسشو اتفاقا مایع م تموم شده امروز خریدم برات عکس میفرستم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀