2777
2789
عنوان

بچه ها من از شوهرم استرس میگیرم و سست میشم و میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا اخلاقاش چیا هستن که باعث میشه بترسی؟

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

بیشتر ببینید
مثلا اخلاقاش چیا هستن که باعث میشه بترسی؟

مثلا اینکه تا عصبانی بشه بد دهنی می‌کنه تیکه و تعنه میزنع بی محلی می‌کنه من گرمم مثلا برم طرفش شوخی رو باز کنم یا حرف بزنم محل نمی‌ده یا یباری میزنع بیرون بدون اینکه بگه چند ساعت بعد میاد یا چندین بار توهین وار بهم گفته برای مردا خودت رو خوشگل خوشتیپ می‌کنی یا مقایسه کرده یا از خیلی ها بدی میگه و از همه بدش میاد زن ستیزه و از همه زنا بد میگه 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
مثلا اینکه تا عصبانی بشه بد دهنی می‌کنه تیکه و تعنه میزنع بی محلی می‌کنه من گرمم مثلا برم طرفش شوخی ...

یه چیزی در پشت این صحبت ها و رفتارها هست که نه خودش می دونه نه شما. داره یک سری پیام می ده. مثلا من آدم بی ارزشی هستم هم خودم می دونم هم رفتارهای تو اینو می گه.

یا به من نزدیک نشو من آدم ارزشمندی نیستم. بهش می گند طرحواره. فکر کنم تو این کارگاهها هم تدریس شد.

یه چیزی در پشت این صحبت ها و رفتارها هست که نه خودش می دونه نه شما. داره یک سری پیام می ده. مثلا من ...

ببین اخلاقش یک جوریع از عالم و آدم بد میگه همه رو بد بیان می‌کنه جرات ندارم بگم بریم خونه یکی یا خودم یکم تیپ بزنم سرم تو گوشی باشع‌ شک می‌کنه بهم و میگه تو ....

یه چیزی در پشت این صحبت ها و رفتارها هست که نه خودش می دونه نه شما. داره یک سری پیام می ده. مثلا من ...

کلا از واکنش هاش ترسیده شدم رفتااراش رو میدونم و از قبل تو سرم میدونم ماجرا چیع بعد از حرفم یا درخواستم حساس شدم شدید

ببین اخلاقش یک جوریع از عالم و آدم بد میگه همه رو بد بیان می‌کنه جرات ندارم بگم بریم خونه یکی یا خود ...

قابل درمانه. من می شناسم آدم های که درمان شدند. خودشم خیلی داره اذیت میشه که اینقدر بد بینه. باید کمکش کنی. مثل یک بچه پسر نوجوان.

کلا از واکنش هاش ترسیده شدم رفتااراش رو میدونم و از قبل تو سرم میدونم ماجرا چیع بعد از حرفم یا درخوا ...

داره میره به سمت افسردگی. بهش نگو که اوضاعش بدتر نیشه ولی برو دنبال درمانش.

داره میره به سمت افسردگی. بهش نگو که اوضاعش بدتر نیشه ولی برو دنبال درمانش.

دارع میرع نیس از اول همین مدلی بوده من رو فقط افسرده کرده خودش همیشه حالش خوبه اونی که حالش بدع و افسرده شده و دارو میخوره منم 

دارع میرع نیس از اول همین مدلی بوده من رو فقط افسرده کرده خودش همیشه حالش خوبه اونی که حالش بدع و اف ...

تو چون زنی فازت فرق می کنه. این آدم شخصیتص در کودکی درست شکل نگرفته. رفتارهاش نشان از عدم شناخت درست محیط اجتماعی است.

تو چون زنی فازت فرق می کنه. این آدم شخصیتص در کودکی درست شکل نگرفته. رفتارهاش نشان از عدم شناخت درست ...

یکی دو تا نیس اخلاقاش کلا نظرش راجب زن یک جورع دیگس میگه زن باید ساکت باشع آروم باشع با حجاب باشه حرف گوش کن باشع تو خونه باشه با کسی رفت آمد نکنه دوست نداشته باشه فضای مجازی نداشته باشع درس نخونه گواهینامه نگیره باشگاه نره کلاس ثبت نام نکنه چادر حتما سرش کنه بازم بگم ؟

همینه که می گم شخصیتش شکل نگرفته وگرنه این افراد تعصبی را راحت قبول نمی کرد و ضمن پذیرش خودش شما را هم پذیرش می کرد. جای کار داره. اول خودت اطلاعات را بهبود بده. حالت بهتر بشه. کم کم سیم بکسل بنداز بهش بکشش به سمت خودت.