2777
2789
عنوان

تزریق زرده تخم مرغ به رحم❌❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 5296 بازدید | 182 پست
فک کنم منظورش دوم بود

نه منظورش حموم روز دهم بچه بود . ده روز بعد زایمان میبرنش حموم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا زیربار نروتنبلی تخمدان همینه عزیزم درمانش خیلی سخته و فقط تا زمانی که دارو مصرف میکنی قلبل کنتر ...

چرا من داشتم چند سال پیش ها با طب سنتی درمان کردم یک قرص های دست سازی هست یک دکتر معروف طب سنتی میرم همش اون داد خیلی خوب بود و راضی بودم 

الان چیکار کردی؟شستی؟

اره ولی خب اون قسمتی ک رفته داخل رو نمیشه شست که

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
بخدا هررازمایشی بگی انجام دادمتو این 3 سال درمانی نمونده که نکرده باشم

چاقی؟

یعنی سالم خوری حذف قند و شکر مصنوعی ورزش روتین تنظیم خواب حذف غذاهای کنسروی و کارخونه ای نداشتن استرس ازینکارا‌داشتی؟

اینکارارو‌بکن درکنارش پیازدرمانی و ماساژ تخمدان‌هات با روغن سیاهدونه 

سیاهدونه و عسل دارچین هم روزی ی ق چ بخور

اگر تنظیم نشد بیا منو بزن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
چاقی؟یعنی سالم خوری حذف قند و شکر مصنوعی ورزش روتین تنظیم خواب حذف غذاهای کنسروی و کارخونه ای نداشتن ...

دستت درد نکنه عزیزم

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
دارو گیاهی گرونه

اره خیلی

بیشتر ببینید
حالا اسی کار به تخم مرغ ندارم من خودم پوره شدم همه راهای دکترا رو رفتم قرص و امپولای شیمیایی اخرم با ...

دقیقا من همین تنبلی تخمدان داشتم با طب سنتی درمان کردم من بیماری صرع دارم پیش دکتر شیمایی میرم با کمک دکتر طب سنتی قرص هام کم شد ولی قط نه ولی خیلی ها پیش این دکتر من رفتن و بیماری صرع داشتن و قط شده کاملا و خوب شدن دکتر طب سنتی خیلی خوبی هست پروستات که می گن باید عمل بشه مال مرد ها هست بابام داشت بدون عمل با طب سنتی خوب شد از بین رفت 

بابا پرسیدم مادربزرگم میگفت قدیما همه زنا انجام میدادنبرا همین رحمشون گرم و سفت بوده پشت سر هم میزای ...

تخم مرغای قدیمی مثل الان بودن؟ فقط با تخم مرغ نیست همه چی ارگانیک بود قدیم 

هوا تمیز بود استرس نداشتن مردم 

یه بخشیش به گرم بودن رحم ربط داره 

ولی اینکارارو با خودتون نکنین خدایی نکرده عواقب بدی پیش میاد 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️