2777
2789

دیگه حتی از زندگی کردن با مامان بابام هم خستم 

بعصی رفتارشون اذیتم میکنه

۲۲سالمه 

دانشجوام متاسفانه شهر خودم 

خستم دیگه 

از پدر مادرمم خستم 

دلم میخواد یکی دوسال تنهایی زندگی کنم ، خودمو پیدا کنم 

برای ارشد هرطور شده دیگه میرم شهر دیگه ، چون خستم

در هفته ۳روز کلاس دارم دانشگاه ، روزای دیگه ازادم، اون روزا هم میرم کتابخونه از صبح تا شب ، خسته شدم دیگه 

بعصی رفتارشون اذیتم میکنه، سعی میکنن نظرشونو تحمیل کنن 

آدم گاهی به تنهایی نیاز دارع اخه

برا شمام پیش اومده همچین چیزی 

منممم واقعا خستم ازدواج کردن مایل نیستم اما فقط برای اینکه مستقل بشم و برم میخام چون تنهایی اجازه مس ...

منم اصلااااا حوصله ازدواج ندارم ، امادگیشو ندارم واقعا 

دلم میخواد تنها باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی وقتا..... به نظرم از یه سنی به بعد نمیشه باهاشون زندگی کنی 

تنها امیدم اینه برم دانشگاه یه شهر دیگه

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

برعکس برو سجده شکر کن که خوابگاهی شهر غریب نیستی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
منم اصلااااا حوصله ازدواج ندارم ، امادگیشو ندارم واقعا دلم میخواد تنها باشم

اوهوم🥲

منم دانشجو شهر خودمم تهران 

رشته های بهتر میتونستم شهرستان برم اجازه ندادن 

ارشد هم میگن حتما تهران 

هیچ راه فراری بجز ازدواج نیس

منم خیلی وقته خستم بابام بشدت بد اخلاقه باعث شده اعصاب بگیرم‌بشدت از جو خونمون بدم میاد مامانم هم ساکته بابام‌ زور میگه همش غصه مامانمو میخورم😔

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
اوهوم🥲منم دانشجو شهر خودمم تهران رشته های بهتر میتونستم شهرستان برم اجازه ندادن ارشد هم میگن حتما ت ...

وای بابا و مامان منم همینن 

ولی من کوتاه نمیام 

تا کی میخوان برا زندگیم تصمیم بگیرن

تو شرایط شما نیستماما پدر و مادر هیچوقت بد نمیخوان یعنی حس میکنن دارن خوبی میکنن سعی کن باهاشون کنار ...

درسته ، پدر مادرا خوب بچه هاشونو میخوان ، نگرانشون میشن ، ولی این به این دلیل نیس که چون پدر مادرم همیهش درتس میگن ، بچه حق زندگی داره ، حق اینو داره برا زندگیش تصمیم بگیره