2777
2789
چه سوالی داری

میخواستم بپرسم که به نظر شما ارزش داره که در سن ۳۳ سالگی کنکور انسانی شرکت کنم که بتونم در یکی از دانشگاه های خوب تهران کارشناسی اقتصاد بخونم؟

من خیلی به اقتصاد علاقه دارم 

ولی فکر میکنم برای شروع دیر شده در سن ۳۳ سالگی 

بی آب و تاب و توان،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میخواستم بپرسم که به نظر شما ارزش داره که در سن ۳۳ سالگی کنکور انسانی شرکت کنم که بتونم در یکی از دا ...

هیچ وقت دیر نیست، اگه علاقه داری بخون.

اما بدون اقتصادی که توی دانشگاه میخونی با اونی که توی دوره دبیرستان خوندی فرق داره. درس‌های تحلیلی و اثباتی هم داره

اگه هدفت اینه راحت‌تر شاغل بشی بری حسابداری بهتره

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

هیچ وقت دیر نیست، اگه علاقه داری بخون.اما بدون اقتصادی که توی دانشگاه میخونی با اونی که توی دوره دبی ...

آخه من به علوم اجتماعی علاقه ی بیشتری دارم و حسابداری بر خلاف اقتصاد زیاد با علوم اجتماعی سر و کار نداره.

شما دانشجوی ارشد اقتصاد هستید؟

بی آب و تاب و توان،

آخه من به علوم اجتماعی علاقه ی بیشتری دارم و حسابداری بر خلاف اقتصاد زیاد با علوم اجتماعی سر و کار ن ...

پس بخون ان شالله که قبول بشی عزیزم🌺

آره خب اقتصاد یه علمه میشه هر روز نظریه و فرضیات جدید بهش اضافه و گسترده‌تر میشه، واقعا از حسابداری بالاتره ولی خب توی کشورهای جهان دومی و سومی زیاد به این رشته‌ها اهمیت نمیدن. میبینی که مشکل اول کشورمون اقتصاده به جای دعوت از اقتصاددان بزرگ کشور چه توی داخل چه خارج و...میان از کسایی که مدیریت و رشته‌های نامربوط خوندن برای حل مسئله دعوت میکنن. 

بله من ارشد خوندم

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

پس بخون ان شالله که قبول بشی عزیزم🌺آره خب اقتصاد یه علمه و واقعا از حسابداری بالاتره ولی خب توی کشو ...

منم دوست دارم اقتصاد رو تا مقطع دکتری ادامه بدم ولی بعدش تا اون موقع ۴۳ یا ۴۴ سالم شده و فکر می‌کنم برای وارد بازار کار شدن خیلی دیر میشه، به نظر شما ممکنه کسی من رو با این سن برای کار قبول کنه یا احتمالش خیلی کم میشه؟

بی آب و تاب و توان،

منم دوست دارم اقتصاد رو تا مقطع دکتری ادامه بدم ولی بعدش تا اون موقع ۴۳ یا ۴۴ سالم شده و فکر می‌کنم ...

حتمالش خیلی کمه

همین الان اکثرا بیکارن و یا دارن کارهای نامربوط که ربطی به رشته‌ای که خوندن رو نداره انجام میدن.

تا اون سن توی آزمون‌های استخدامی نمیتونی شرکت کنی و باید قید کار دولتی رو بزنی.

میتونی توی شرکت‌های خصوصی کار کنی ولی خب با دکترا حیفه، مگه اینکه اهل تهران باشی و توی شرکت‌های خوب مشغول بشی