2777
2789
عنوان

جواب دادن به سوالات کنکوری ها (پارت چهارم)

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 88 پست

یه سوال همه دانش آموزان برای کنکور اردبیهشت کتاب ها رو تموم میکنن؟ 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
یه سوال همه دانش آموزان برای کنکور اردبیهشت کتاب ها رو تموم میکنن؟

نه من خودم اسفند مدرسه تموم شد

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میانگینم 6800 بده بعد عید افت کردم جامع اول رو 6600 دادم خودمو جمع کنم یکی از دانشگاه های تهران قبولم؟ (ایران و...) شمالیم منطقه دو سهمیه اینام ندارم...

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید
میانگینم 6800 بده بعد عید افت کردم جامع اول رو 6600 دادم خودمو جمع کنم یکی از دانشگاه های تهران قبول ...

نه اتفاقا مورد داشتیم اینا رو بد میداده کنکورشو خوب داده

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
نه اتفاقا مورد داشتیم اینا رو بد میداده کنکورشو خوب داده

نهایی پارسال 19.79 عادی 19.55 با احتساب ضرایب جدید بودون 20 های مدرسه شدم

نهایی این بارم بالای 19.80 میشم 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
بیشتر ببینید
من واسه کنکور فقط دوازدهمو خوندممیتونم چیزی بزنم؟🥲

صدرصد اصلا تو این دوران که مباحث حذف میشه واسه جمع بندی اکثر مباحثی که انتخاب میشه اول از دوازدهمه بعد دهم اخرم یازدهم شاید باورت نشه ولی منم اگه الان دارم این رشته رو میخونم بخاطر دوازدهمه که جمع بندی کردم هم واسه نهایی هم واسه کنکور فقط یه لطفی در حق خودت کن اونم این که دهمم یه نگاه ریز بکن

بیشتر ببینید
نهایی پارسال 19.79 عادی 19.55 با احتساب ضرایب جدید بودون 20 های مدرسه شدمنهایی این بارم بالای 19.80 ...

خب خیلی خوبه

بیشتر ببینید
صدرصد اصلا تو این دوران که مباحث حذف میشه واسه جمع بندی اکثر مباحثی که انتخاب میشه اول از دوازدهمه ب ...

من تجربیم ها

شما رشتتون چیه مگه

خیلیا اخه هی میگن همه سوالا ترکیبیع نمیتونی چیزی بزنی

دیوونم کردن

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
من تجربیم هاشما رشتتون چیه مگهخیلیا اخه هی میگن همه سوالا ترکیبیع نمیتونی چیزی بزنیدیوونم کردن

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ جدا متن تاپیک رو نمیخونین گفتم رشتم ریاضیه و بله کاملا درست گفتن شما اصلا نمیتونی زیست درسی رو حذف کنی چون کلا همه ساله سوالات ترکیبیه بین ۳ پایه

بیشتر ببینید
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ جدا متن تاپیک رو نمیخونین گفتم رشتم ریاضیه و بله کاملا درست گفتن شما اصلا نمیتونی زی ...

خب بلاخره چیکار کنم

میتونم بزنم چیزی یا نمیتونم

خب بلاخره چیکار کنممیتونم بزنم چیزی یا نمیتونم

بله میتونین بزنین به شرط اینکه مطالب مرتبط به هم رو تو سه پایه بخونید تو زیست بقیشم میتونید بزنید مطالب هیچ ربطی بهم ندارن

بیشتر ببینید
بله میتونین بزنین به شرط اینکه مطالب مرتبط به هم رو تو سه پایه بخونید تو زیست بقیشم میتونید بزنید مط ...

ممنون

اخرش یازدهم حذف شد برامون یا نه؟

من دوازدهمم

کی برا ترمیم ۱۱ خبر میدن؟ کی قطعی میشه؟

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید
اخرش یازدهم حذف شد برامون یا نه؟من دوازدهممکی برا ترمیم ۱۱ خبر میدن؟ کی قطعی میشه؟

نه برگشت🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ دقیقا چهارشنبه سوری خبرش اومد

بیشتر ببینید