2777
2789
عنوان

تجربه ی استفاده از معجون چاقی بوعلی کسی داره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 22 پست
بله عزیزم اون کاربریتون رو همیشه میدیدم تو سایت و خیلی از شخصیتتون خوشم می اومد ، مدتی با اون‌کاربری ...

ممنونم گلم،،لطف داری.😘😘🌹🌹

اون کاربری رو متاسفانه با یه سیم کارتی زده بودم که ازش استفاده نمی کردم و خاموش بود...بعد اون گوشیم سوخت و عوضش که کردم دیگه رمز کاربریم رو یادم نمیومد وارد سایت بشم...سیم کارت هم پیدا نکردم که رمز جدید بسازم چون کد می فرستاد برای سیم کارت منم هر چی دنبالش گشتم پیداش نکردم...به خاطر همون دیگه ازش نتونستم استفاده کنم.

نه عزیزم اشکالی نداره...نه ناخواسته نبودن خودمون خواستیم اما با کلی تردید و دودلی...حتی یک سال و نیم قبل اقدام من دکتر می رفتم و همه ی چکاپا رو انجام می دادم اما راضی به بچه داشتن از ته دلم نبودم از طرفی هم از بچه بدم نمیومد...دیگه همسرم گفت چکاپ و مکمل و...این اقدامات قبل بارداری رو کامل انجام بدیم اگه راضی شدم که هیچ اگه نشدم هم اتفاقی نیفتاده...حتی تا لحظه ی آخر من به کسی نگفتم حتی مادر خودم و باورم این بود من بچه نمی خوام نمی تونستم خودمو قانع کنم که تو این دنیا آدمی زاد بچه داشته باشه ولی ته دلمم برای بچه ضعف می رفت دیگه آخر تسلیم خواسته ی دلم شدم تا عقلم...همین الانم اگه بهم بگن بچه آوردن درسته از نظر منطق و عقل میگم نه اما دل...

فقط دوقلو شدنشون ناخواسته بود و واقعاً انتظارش رو نداشتم اصلاااا و ناشکری نباشه من از دوقلو داشتن هیچ وقت خوشم نمیومد اما...بازم شکر.

ممنونم گلم،،خدا عزیزات رو برات نگه داره.❤️❤️

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم گلم،،لطف داری.😘😘🌹🌹اون کاربری رو متاسفانه با یه سیم کارتی زده بودم که ازش استفاده نمی کردم ...

تا مدتها اون کاربری سابقتون رو چک میکردم ببینم هستید یا نه ..با اینکه به گمونم هیچوقت هم صحبت نشده بودیم اما سبک زندگی و افکار و عقاید شما رو خیلی دوست داشتم عزیزم ❤

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم ..امیدوارم در کنار خانواده آن بهترین لحظات رو سپری کنی 

دلیل سوالم این بود که من خودم راجع به فرزند داشتن دقیقا مثل شما فکر میکنم ..

اما یه بار یه نفر گفت اکثر کسایی که بچه دار شدن رو به این‌ دلایل دوست ندارن بالخره یه روزی یه جایی غریزه مادری شون فریاد میزنه و در نهایت شاید هنوز هم بچه آوردن رو کار غیر منطقی بدونن اما نمیتونن در مقابل غریزه ایستادگی کنن 

من اطرافم کسی  رو با تفکر خودمو شما نداشتم..اکثرا از همون روز اول بچه میخواستن و دنبال فلسفه و دلیل منطقی گشتن هم براش نبودن ..

با خوندن حرفای شما بیشتر مطمئن شدم که حرفای اون آدم واقعا درسته ..میل به والد شدت تو وحود هممونه و نمیتونیم در مقابلش ایستادگی کنیم 

امیدوارم منم بتونم به یه نتیجه درست و حسابی برسم

بازم ممنونم ازت بابت وقتی که گذاشتی ❤

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

تا مدتها اون کاربری سابقتون رو چک میکردم ببینم هستید یا نه ..با اینکه به گمونم هیچوقت هم صحبت نشده ب ...

لطف داری به من عزیزم.😘😘❤️❤️

هستن کسایی که واقعاً بچه نخواستن و هیچ وقت هم پشیمون نشدن...دایی خود من سال ها ست بچه نخواسته و خیلیم بدش میاد راجع به بچه دار شدن باهاش کسی حرف بزنه و بهش بگه بچه دار بشین...حتی یه بار بابت این موضوع جدا شد...الانم با همسر دومش سر همین موضوع اختلاف داره...با وجود این که از اول به خانمش گفته بود و گفته بودیم که بچه نمی خواد...یه بار بابت این موضوع جدا شده...پس به قدری براش مهم هست که جدا شده...اما نمی دونم شوخی گرفت یا هر چیزی اون زمان گفت قبول می کنم اما الان میگه نه...شایدم همین غریزه ی مادری سراغش اومد.

منم اینو قبول دارم تو وجود اکثر آدما یه غریزه نسبت به بچه داشتن و مادر شدن و پدر شدن هست حالا یکی زورش به سرکوبش میرسه یکی هم نه.

من حتی تو دوران بارداریم به همسرم می گفتم بعضی وقتا شک می کنم کار درستی کردم یا نه.

مثلاً همین قضیه ی مرگ با خودم می گفتم از کجا معلوم بچه های من بخوان به خواست خودشون تو این دنیا بیان و این همه موضوعات مختلف مثل خدای نکرده مرگ پدر و مادر...غم و غصه...حتی دور از جون مرگ خودشون رو تجربه کنن.

میگن ما به خواست خودمون میایم اما چه دلیل و مدرک قاطعانه ای هست که اینو اثبات کنه،،کلی فکر و خیال از این قبیل داشتم.

بچه دار شدن سخت ترین تصمیم زندگیه لااقل برای من که این جور بوده امیدوارم عزیزم بهترین تصمیم رو بگیری و بهترین سرنوشت در انتظارت باشه.❤️❤️

.

تا مدتها اون کاربری سابقتون رو چک میکردم ببینم هستید یا نه ..با اینکه به گمونم هیچوقت هم صحبت نشده ب ...

یه کاربری هم بود اسم کاربریش شکلات فرانسوی هست...نمی دونم می شناسی یا نه...اما اونم مثل ما تصمیم به بچه نداشتن داشت و دلایل خودشم داشت...حالا اون روز دیدم تاپیک زده تصمیمش اینه تا ۲ سال دیگه بچه دار بشن...پس ممکنه نظر آدم عوض بشه...من حتی تا لحظه ی آخر می گفتم من بچه نمی خوام با وجود این که چکاپ و همه ی اقداماتی که لازم بود رو تک به تک پیگیری می کردم و انجام می دادم اما بازم می گفتم نه نمی خوام و انگار این بچه نخواستن باهام عجین شده بود ولی زورم به حسی که ته وجودم بود نرسید.

.