2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشون هم نمیدونن...یه عروس و چهل شوهره کنکور

نگاه سه ساله گذشته و هنوز  معلوم نیست چیکار میکنن من به حتطر هجین مسخره بازیاشون کنکور ندادم دیگه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
من کلا قیدشو زدم ک امسال بخوام کنکور بدم

من ۳ ساله قیدشو زدم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
نگاه سه ساله گذشته و هنوز معلوم نیست چیکار میکنن من به حتطر هجین مسخره بازیاشون کنکور ندادم دیگه

الان یه ماه مونده به کنکور و ۴۵ روز به نهایی ها هنوز نمیدونیم چی به چیه هر روز یه چی میگن...

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
الان یه ماه مونده به کنکور و ۴۵ روز به نهایی ها هنوز نمیدونیم چی به چیه هر روز یه چی میگن...

این سری چه زری زدن؟؟

بیشتر ببینید
این سری چه زری زدن؟؟

از مرداد گفتن ۶۰ درصد نهایی ۴۰ درصد کنکور

بعد گفتن همه درساس یازدهم و دوازدهم هست

ما نشستیم خوندیم همه یازدهم رو من ۳ تا درس دوازدهم که نمره ام پایین تر بود خوندم تشریحی تااااا آذر گفتن نمره های دوازدهم که پایین بود امتحان بدید و کل یازدهم رو امتحان نهایی بدیم 

بعد بهمن گفتن یازدهم ۶ درس دوازدهم حتی نمره ات خوب باشه همه رو باید بدی 

بعد گفتن یازدهم نیست کل دوازدهمه

شب عید گفتن ۶ درس یازدهم هست با کل دوازدهم 

الان میگن یازدهم نیست هست ۶ تاس ۱۰ تاس؟؟؟؟؟؟ امتحانا خرداده تیره...کنکور تیر عقب میوفته نمیوفته؟؟؟؟؟

از مرداد گفتن ۶۰ درصد نهایی ۴۰ درصد کنکوربعد گفتن همه درساس یازدهم و دوازدهم هستما نشستیم خوندیم همه ...

ووو این چه وضعشه ؟؟؟ 

بیشتر ببینید
ووو این چه وضعشه ؟؟؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 وضع کنکوری که با ۶۲۰۰ منطقه دو باباش گفت نمیزارم بزنی شهر دیگه فقطططط همینجاااااااا همه امکانات رو بهت میدم بشین یه سال دیگه بخون..... خودش بره امتحان بده من چه غلطی بکنم....واقعا کم آوردم

از مرداد گفتن ۶۰ درصد نهایی ۴۰ درصد کنکوربعد گفتن همه درساس یازدهم و دوازدهم هستما نشستیم خوندیم همه ...

من خوندم امروز ی جا نوشته بود تاثیر یازدهم مثبت شده 

اصلا نمی فهمن دارن چه غلطی میکنن

من خوندم امروز ی جا نوشته بود تاثیر یازدهم مثبت شده اصلا نمی فهمن دارن چه غلطی میکنن

به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادن اگه هم تاثیر یازدهم برای پشت کنکوریا حذف نشد از تعداد دروس نهایی کم بشه