2777
2789
من خوندم امروز ی جا نوشته بود تاثیر یازدهم مثبت شده اصلا نمی فهمن دارن چه غلطی میکنن

تپش قلب پیدا کردم این یه ساله رفتم بیمارستان فشارم ۱۶ رو ۷ بوده نوار قلب و آزمایش و هزار تا کوفت....واقعا خدا فقط امسال رو بخیر کنه دارم کم میارم نمیدونم چی بخونم...اون همه ۱۹.۵ و ۲۰ پارسال دوازدهم رو باید امتحان بدم بخاطر فارسی.... یازدهم رو هواس....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 وضع کنکوری که با ۶۲۰۰ منطقه دو باباش گفت نمیزارم بزنی شهر دیگه فقطططط همینجاااااا ...

ببین من چن ساله دیگه سر و کاری با کنکور ندارم اخبارش رو هم پیگیر نیستم اینا میخواستن سال ۱۱ رو هم تاثیر بدن تو کنکور  هنوز قطعیش نکردن؟ سه ساله که صحبتش هست !اخرش میخوان چیکار کنن اینو چرا تصمیم قاطع نمیگیرن؟

بعد فقط دروس عمومی هارو تاثیر میدن تو کنکور ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادن اگه هم تاثیر یازدهم برای پشت کنکوریا حذف نشد از تعداد دروس ...

خب الان کدوم درسا رو بخونیم؟؟؟😵‍💫

ببین من چن ساله دیگه سر و کاری با کنکور ندارم اخبارش رو هم پیگیر نیستم اینا میخواستن سال ۱۱ رو هم تا ...

نمیدونم اینا خودشونم نمیدونن هیچی قطعی نیست هر روز یه خبریه

خداکنه تاثیر یازدهم لغو شه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

خب الان کدوم درسا رو بخونیم؟؟؟😵‍💫

همون ۶درس نهایی که گفتن رو فعلا بخونید 

بعدشم اگه قرار باشه حذف شه واسه کنکوریای امسال یا سال بعد نیست واسه پشت کنکوریاس هفته آینده اعلام میکنن