2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر دارین اسم نی نی هاتونو چی گذاشتین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردی؟ اسم پسر ک به پرهام بیاد میگی بهم؟ مهم نیست اولش پ باشه

نام پسرانه کردی با ” ه “

هاوارفریاد

هاورازهمراز

هاوریهمراه

هایکاآرام، مرموز، از اسطوره‌های کردستان

هژاربینوا، فقیر، تنگ دست

هژیانارزنده، شایان ارزش

هستیاراحساس کننده، ادیب

هفالرفیق

هلکوکوه کوچک، تپه

هلکوتفرصت، وقت

هلمتحمله، هجوم

هلموتکنایه از کوهی که صعود به آن دشوار است.

هوارقشلاق، خیمه سلطان در قشلاق

هوالخبر، رفیق

هوتخشصنعت گر

هورازدوست صمیمی

هورامزیبا رو، خوش رام ، خنده رو ، ﻣﺮدﻡ ﻣﻨﻄﻖهاوراﻣﺎﻥ ، ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻃﻠﻮﻉ آﻓﺘﺎﺏ

هورامانمنطقه‌ایی در کردستان

هورانمرغزار کوچک در کوهستان

هوزانآوازەخوان

هوگرانس گرفتن، عادت کردن

هولانچوگان بازی

هیدیآرام، آهسته، بردبار

هیرافراخ، وسیع

هیرشفشار، هجوم

هیرشیورش، هجوم و حمله

هیرونام گلی به زبان کردی (گل ختمی)

هیژاگرامی، شایسته، گران بها، بزرگوار

هیمنآرام، موقر، شکیبا

هیواامید

هەردیآمدن

هەژارندار و فقیر

هەلکەوتفراز-رونده، چیره

هلگوردبهترین جلودار

هەلوآله، عقاب

هەندریننام کوهستانی در کردستان

هەورازفراز و نشیب

هەورامبرگرفته از اورامانی، نام مردمی از سرزمین دیلمان که به غرب ایران مهاجرت نمودەاند.

انتخاب نام پسر کردی برای کودک با ی

اسم پسرانه کردی با ” ی “

یَلکاکبرادر پهلوان

یاشینآذرخش

یارمه تکمک‌کننده، یاری دهنده

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

عزیزم من کرد نیستم ولی تو این لیستایی که فرستادم هست

بینشون پارسیا بود به نظرم خیلی قشنگ میشه پرهام و پارسیا

فرزندتون نامدار باشن🥰😍

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

عزیزم من کرد نیستم ولی تو این لیستایی که فرستادم هستبینشون پارسیا بود به نظرم خیلی قشنگ میشه پرهام و ...

اره جالب بود پارسیا مرسی عزیزم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

از طرف پدری من آره وگرنه شوهرم کرد نیست...یه اسم پسر شنیدم هورام نمی دونم کردیه یا نه اما با پرهام تقریباً هم خوانی داره...پرهام و پندار هم خوبه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
از طرف پدری من آره وگرنه شوهرم کرد نیست...یه اسم پسر شنیدم هورام نمی دونم کردیه یا نه اما با پرهام ت ...

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
معنی لطفاً

هیلان یعنی آشیانه و محل آرامش.

نوژیان یعنی زندگی و شروعی تازه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
وای تورو خدا این اسمارو نذارید بچه بعدا خجالت میکشه. چندوقت پیش هم تو یکی از تاپیکا اسمشو گیلاس میخو ...

من نبودم که 

منم ریپ زدم رو چت یکی دیگه

البته اینم بگم انار و گیلاس از رقیه قشنگتره ها😂😂😂