2777
2789

سلام دخترم هنوز صحبت نمیکنه جدیدا چند تا کلمه مامان و بابا و نه و من و آب رو میگه ولیچیز دیگه نمیگه خیلی باهاش حرف میزنم مدام کلمات رو تکرار میکنم ولی هیچی به هیچی به هر کسم میگم میگن عادیه خودش زبون باز می‌کنه راهکاری دارید که بتونم تو خونه انجام بدم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید

اگه دستوراتت رومیفهمه واجرامیکنه مشکلی نداره توخونه بیشترباهاش حرف بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دستوراتت رومیفهمه واجرامیکنه مشکلی نداره توخونه بیشترباهاش حرف بزن

آره می‌فهمه مثلا بگم چیزی رو بیار میاره برام یا بگم بشین بلند شو برو انجام میده ولی حرف زدنش در حد همون چند کلمه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید

باهاش صحبت کن شعر بخون داستان بگو کلا ازکلمات زیاد استفاده کن و مثل یه آدم بزرگ باهاش حرف برن مثلا دختر قشنگم امروز لباس آبیشو میخواد بپوشه جقدر خوشگله و ...همه اینا میره تو ناخودآگاهش و باعث میشه دایره لغاتش زیاد شه و کمک کنه به حرف زدنش اگه کلماتی که میگه روان و قابل فهمه سخت نگیر به امید خدا بقیه کلماتم به مرور میگه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خیلی نباید با گوشی و تلویزیون وقت بگذرونه...چون اینجوری علاقه ای به صحبت کردن نشون نمیده،گفتار درمانی ببرید چون دیگه نزدیک دو سالشه.خودتون هم توی خونه باهاش کار کنید شمرده شمرده حرف بزنید،ازش سوال بپرسید،بچه فامیل ما هم اینجوری بود ،خیلی گفتار درمانی رفت ولی خب خوب شد ماشالله الان مردی شده برای خودش دانشگاه میره

آره می‌فهمه مثلا بگم چیزی رو بیار میاره برام یا بگم بشین بلند شو برو انجام میده ولی حرف زدنش در حد ه ...

خوبه فقط بیشتروقت بذارحرف بزنین کتاب هم خوبه براش بخونی کتاب داستان پارچه ای بخرکه پاره نکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

باهاش صحبت کن شعر بخون داستان بگو کلا ازکلمات زیاد استفاده کن و مثل یه آدم بزرگ باهاش حرف برن مثلا د ...

همه این کارهارو انجام میدم ولی اصلا انگار تاثیر نداره خسته شدم انقد بقیه قضاوت میکنن دختر خواهر شوهرم یا دختر من هم سنه پنج ماهه که حرف میزنه هی به من میگن تو با بچه صحبت نمیکنی بچه زبون باز نکرده مادر شوهرم گیر داده بیارید بچه رو دو ماه من نگهدارم بلکه زبون باز کنه واقعا عصبیم کردن

بیشتر ببینید
خوبه فقط بیشتروقت بذارحرف بزنین کتاب هم خوبه براش بخونی کتاب داستان پارچه ای بخرکه پاره نکنه

حتما میخونم کلی کتاب داره همیشه ورق میزنم به عکسا نگاه می‌کنه اصلا پاره نمیکنه 

بیشتر ببینید
همه این کارهارو انجام میدم ولی اصلا انگار تاثیر نداره خسته شدم انقد بقیه قضاوت میکنن دختر خواهر شوهر ...

حق داری عزیزم منم از مقایسه بیزارم ، اصلا اهمیت نده بگو دکتر بردم گفته خداروشکر هیچ مشکلی نداره و طبیعیه هر بچه ای یجوره ربات که نیستن همه مثل هم باشن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خیلی نباید با گوشی و تلویزیون وقت بگذرونه...چون اینجوری علاقه ای به صحبت کردن نشون نمیده،گفتار درمان ...

با گوشی نه ولی خیلی به تلویزیون علاقه داره 

بیشتر ببینید
والا پسر منم ۲۳ ماهشه و در حد بچه یکساله حرف میزنه.از یک تا ۱۰ میشماره، بده، بای بای، مه‌مه، بابا، م ...

خیلی نگرانم دعا کنید زود تر به حرف بیاد واقعا دیگه توان ندارم

بیشتر ببینید