2777
2789
عنوان

بچه پسر باشه بهتره یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

دختر عین یک گله و ایران جایگاه خوبی برای یک گل نیس پژمردش میکنه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

چرا فکر نمی‌کنید پسر سخت تره حتیچون ظاهرا صربه نمیخوره اهمیت نداره؟پسر رو میتونی تو خونه بند کنی؟ تر ...

عزیزم نه هردو سخته پسر دارم خودم دومی دختره باردارم 

منظورم اینه که اگر بخای یه دختر با خانواده تربیت کنی بعد بفرستیش تو این جامعه اول از دخترایی که کلی باهاش فرق دارن سرکوفت میشنوه این مال الان نیس مال دوره ی ما دهه هفتادیام بود که تو چرا تینجوری ای تو چرا ٱپن نیستی ال بل ،، بعدشم که ازدواح میکنن همش نگرانی همسرش انسان باشه أذیت نکنه 

با پسرایی که دارن تو این نسل جدید بزرگ میشنن

از خدا میخوام از هردو بهم بده😍❤️دخترم یه داداش داشته باشه

نظر دخترت چیه؟؟؟؟؟

جاری من برادر داره  از ارث محروم است

مادرم برادر داره از ارث محروم است

دختر دایی هام از ارث محروم نیستن ولی دایی من مغازه و خونه و ماشین و پول نقد زیاد به پسراش داد دخترهاش را سن کم شوهر داد با یک مشت تیر و تخته

به نظرم بچه ها از یک جنس باشند به عدالت نزدیک تره

چون تو فرهنگ ما ارث پسر دو برابر دختره 

دوستم به خاطر پرستاری و مراقبت از پدر و مادرش هرگز ازدواج نکرده ولی پدرش تمام اموالش را به نام پسرش زده 

برادرش ازدواج کرده و سه تا بچه داره و اصلا وقت رسیدگی به پدر و مادر را نداره

من دختر بدوست😍

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..                                                                      هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست ولی افسوس که شهریه آن به گرانی یک عمر است.

بیشتر ببینید

اگه پدر و مادرها همونقدر که به پسرهاشون پول و ارث میدن به دختراشون هم بدن خوبه

ولی موقع تقسیم ارث و دارایی میگن پسرمون

موقع مریضی و کارهای خونه و دکتر بردن میگن دخترمون

مادرم یک عمر پدربزرگ و  مادربزرگم را به دندون کشید و ازشون  پذیرایی کرد  چون می گفتند پیش عروس معذبیم  ولی حتی یک ریال هم بهش ارث نرسید. و تمام دارایی و پول نقد و کل طلاهاشون را به داییم دادن