2777
2789
عنوان

بچه پسر باشه بهتره یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار به کنارر تربیت دختر خیلی سخت تره نمیدونی کاری و خانم بار بیاریش تو این دنیای گرگ یا آزادش بزاری هر دو بده معلوم نیست آینده همسرش چطور باشه و دخترای الان تفکرشون جوریه خیلی آزاد فک میکنن دلم نمیخاد ضربه بخوررره 

مثل زمانهای قدیم که خیلی بچه میاوردن تا هر کدوم مسئول یه کاری بشن یکی جمع آوری هیزم یکی پخت نان و غذا یکی نگهداری از گوسفندا یکی تمیز کردن خانه یکی حمالی و پول درآوردن برای این پدر و مادر خودخواه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

الان جنگ میشه تو تاپیکت😂😂پنج دسته آدم میان جنگ

دسته ی اول:کسایی ک دختر دارن پسر ندارن آخ و پیف میکنن ک پسر بده(چون خودشون ندارن پس بقیه هم نباید داشته باشن)

دسته ی دوم:کسایی ک یه دختر و پسر دارن و میگن هر دوشون خوبه مهم تربیت درسته

دسته ی سوم:کسایی ک دوتا پسر دارن معمولا اهل این چرت و پرت گویی ها نیستن و تو اینجور تاپیک ها شرکت نمیکنن 

دسته ی چهارم:دختران مجرد ک داداششون زن گرفته 

دسته ی آخر هم زنانی ک هنوز بچه دار نشدن

دختر خیلی بدتره تو سن بلوغ باید مراقب باشی پریود میشه اذیت میشه آخر هم باید بدیش به یکی دیگه باز تو ...

حالا کی گفته حتما باید زایمان کنه؟

چرا انقدر کوته فکرید؟

پسر هیچ دردسری نداره!؟

.....

کار به کنارر تربیت دختر خیلی سخت تره نمیدونی کاری و خانم بار بیاریش تو این دنیای گرگ یا آزادش بزاری ...

چرا فکر نمی‌کنید پسر سخت تره حتی

چون ظاهرا صربه نمیخوره اهمیت نداره؟

پسر رو میتونی تو خونه بند کنی؟ تربیت پسر خیلی خیلی سخت تره

الان جنگ میشه تو تاپیکت😂😂پنج دسته آدم میان جنگدسته ی اول:کسایی ک دختر دارن پسر ندارن آخ و پیف میکن ...

عضو هیچ دسته ای نبودم

از خط اولتون مشخصه جون به جونتون کنن زن ستیزید

.....

ببین جفتش نعمت خداست و خوبه ولی کلا دختر خرجش بیشتر غصه اش بیشتره ولی دلسوز تره برای خانواده.دختر سیسمونی داره جهاز داره نمیدونم اگه شوهرش باهاش بدرفتاری کنه همش باید دستو دلت بلرزه ای بچمو اذیت کردن حرص میخوری دیگه.ولی پسر نه خودش خرج خودشو همه چیو درمیاره آخرم دختر مردمو حرص میده مادرشوهره ام خیالش راحته پسرش داره کارشو میکنه غصه ای نداره.ولی خب دختر کلا دلسوز تره برای پدر و مادر.در کل هردو خوبن نعمت خدان

عضو هیچ دسته ای نبودماز خط اولتون مشخصه جون به جونتون کنن زن ستیزید

اتفاقا نه مرد ستیزم نه زن ستیز 

بمون  کامنت ها را بخون خودت متوجه میشی.. هیچ کس نمیاد بگه بچه ی ک من دنیا اوردم بده همه دارن جنس مخالف را میکوبن