2777
2789
عنوان

مهمون میخواد بیاد یه ماه میمونه چیکار کنم😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 84 پست
يك ماه؟؟؟غذا جي درست مي كردي كي بودن

مرغ و گوشت همش 

ی شب فقط ب اصرار خودشون عدسی 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

کاش ماهم از این فامیلا داشتیم 

والا می ریم مهمونی آنقدر کمک صاحب‌خانه میکنیم ، که هرچی خوردیم سوخت میشه🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه دوره ای نیست بری خونه مردم لنگر بندازی پس مهمانسرا و هتل واسه چیه

تقصیر اونا نیست مامانم نمیزارع 

میگه تا ما هستیم چرا هتل ؟ 

خیلی عصبیم بخدا 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مهمونای شما دارن سواستفاده میکنن مخصوصا که شما نمیرین خونشون راحتن

نه اهل سوء استفاده نیستن بنده خدا ها 

پدر مادرم اینجورین 

و تا وقتی مهمون هست خیلی خوبن 

مهمونا برن دوباره همه میرن تو لاک خودشون و قهررر

فامیل مامانتن؟

نه عزیزم فامیل هیچکدوم ی دوست قدیمی بابام

دو سه بار دیگ هم اومدن مامانم مثل ی گل رفتار کرد باهاشون اون بندگان خدا هم میومدن کمک ، مامانم نمیزا ...

تفریح و دیدن میان یا واسه کار یا مثلن پزشکی اینا.؟؟خوب میبینن مامانتون انسان عزیز و با معرفتیه و وضعتونم خوبه میان خونتون ایشالا ک مامانت سلامت باشه و کمک کنه ب بقیه حتمن نتیجه مثبتشم تو زندگیتون فراوون میشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
چند نفرن مهمونا کلا

۸ نفر بودن دفعه های قبل 

الان نمی‌دونم 

تفریح و دیدن میان یا واسه کار یا مثلن پزشکی اینا.؟؟خوب میبینن مامانتون انسان عزیز و با معرفتیه و وضع ...

هم تفریح هم کارای پزشکی .

اره مامانم با مهمونا و همه خوبه با ما بداخلاق 

یا خدا پس خونه شما هتله

همیشه مهمون میاد همینجوری همین قدر میمونن 

همیشه

اون‌دیگه مهمون نیس، آفت جونه

خودشون باید درک کنن