2777
2789
عنوان

مهمون میخواد بیاد یه ماه میمونه چیکار کنم😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون برای یه وعده اس نه یه ماه

دو سه بار دیگ هم اومدن مامانم مثل ی گل رفتار کرد باهاشون 

اون بندگان خدا هم میومدن کمک ، مامانم نمیزاشت

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه روزش سخته چه برسه به یه ماه شما هم میرین انقدر بمونین خونه اونا؟

ما اصلا نرفتیم اصلا 

کلا خانواده ما اهل مسافرت نیست

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

دو سه بار دیگ هم اومدن مامانم مثل ی گل رفتار کرد باهاشون اون بندگان خدا هم میومدن کمک ، مامانم نمیزا ...

نه انصاف نیست با مامانت صحبت کن بگو اجازه بده اونا کمک کنن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دو سه بار دیگ هم اومدن مامانم مثل ی گل رفتار کرد باهاشون اون بندگان خدا هم میومدن کمک ، مامانم نمیزا ...

بگو خوب پس خودت کارارو بکن حالا که انقدر مهمون دوست داری اونم نه یه روز یه ماه

پس بسپر به مامانت نگران نباش بگو من رو بی خیال شومادر جان.اخه مهمون ی ماهه کی میتونه باشه؟پدربزرگ ما ...

هیچکدوم آشنای خیلی دور

بگو خوب پس خودت کارارو بکن حالا که انقدر مهمون دوست داری اونم نه یه روز یه ماه

هر کار خواستی کنی اونا یه تعارف الکی زدن تو دو دستی بچسب و بگو باشه حالا که اسرار میکنی بیا مثلا ظرف بشور ،جمع کن ، بچین و...

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
نه انصاف نیست با مامانت صحبت کن بگو اجازه بده اونا کمک کنن

نمیزاره 

حالا اگه اولین بار بود ی چیزی 

الان این بار فک کنم چهارمین باره

هر کار خواستی کنی اونا یه تعارف الکی زدن تو دو دستی بچسب و بگو باشه حالا که اسرار میکنی بیا مثلا ظرف ...

😂