2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اروم باش من عیب نزاشتم رو بچه فقط سوال بودبعدم جاری بازی در نیوردم دختره دوستمهمن اطلاع دارم فقط واس ...

ببین معنی نگرانی رو میدونم اینکه میخوای عیب بزاری رو بچه مردم واقعا محترمانه نیست مخصوصا که میگی قیافشم اون جوریه؟ چهطوری مثلا میتونستی از مادر بجه یا از خاهرت بپرسی 

ببین معنی نگرانی رو میدونم اینکه میخوای عیب بزاری رو بچه مردم واقعا محترمانه نیست مخصوصا که میگی قیا ...

من عیب نزاشتم خانم

واقعا نمیفهمی یا خودتو میزنی ب نفهمی؟

من عیب رو بچه نزاشتم فقط سوال پرسیدم همین

عقب ماندگی اصلااصطلاح خوبی نیست به این اشخاص میگن اوتیسم که اصلاتوبارداری معلوم نمیشه حتی ظاهرشونم خیلی عادیه بعددوسالگی معلوم میشه ولی سندروم داون توحاملگی معلوم میشه اونایی که چشایه ریزی دارنوصداشون خاصه بهش میگن سندروم

عقب ماندگی اصلااصطلاح خوبی نیست به این اشخاص میگن اوتیسم که اصلاتوبارداری معلوم نمیشه حتی ظاهرشونم خ ...

نه واسم  سوال شد تو شکم مادر هم مشخص میشه یا وقتی بدنیا اومد.  همین

بس کنین خانما اسی بنده خداهمچین موردی ندیده دختر من دنیا اومد شوهرخودم مینشست کنارش نگاه چهرش میکرد چک میکرد ببینه عقب مونده نیست با اینکه توفامیل همچین موردی ندیده بودیم فقط ی پاش یکم چرخش ب بیرون داشت سریع بردم دکتر وباورزشهای خاصی بدون کفش وعمل پاش شکرخدا درمان شد والانم چهارسالشه هیچ مشکلی نداره خب طبیعیه کسی ندیده سوال براش پیش میاد 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
بس کنین خانما اسی بنده خداهمچین موردی ندیده دختر من دنیا اومد شوهرخودم مینشست کنارش نگاه چهرش میکرد ...

عزیزدلم بعضیا دلشون میخاد فقط قضاوت کنن و توهین کنن. عقده هاشونو بریزن

بیخیال

ببین معنی نگرانی رو میدونم اینکه میخوای عیب بزاری رو بچه مردم واقعا محترمانه نیست مخصوصا که میگی قیا ...

الان این خانم نگرانه بچه یکی دیگه عقب مونده نباشه 

یه کلمه به خودش بگه به من چه

نگرانی ایشون به چه درد اون بچه و خانوادش میخوره 

دایه مهربون تر از مادرن 

این طرف اون طرفم میگن به گوش مادر اون بچه میرسه و دلش میشکنه حرف نزدن بلد نیستن تهشم میگن تو دلمون هیچی نیست؛  نگرانیم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید