2777
2789
پای بچه مشکل داشته چ ربطی ب عقب موندگی داشت؟؟؟دخترمنم دنیا اومد پاش مشکل داشت درمانشدهمون نوزادی الا ...

نمیدونم قیافه بچه انگار اونطوری بود

ولی مرسی خیالمو راحت کردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونی محترمانه تر حرف بزنی انگار

شما گودرز رو به شقایق ربط دادی من غیر محترمانه حرف زدم؟ 

اول برو رو خودت کار کن عزیزم 

حتی اگر هم بچشون مشکلی داشته باشه نیاز به دلسوزی بقیه ندارن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
شما گودرز رو به شقایق ربط دادی من غیر محترمانه حرف زدم؟ اول برو رو خودت کار کن عزیزم حتی اگر هم بچشو ...

انقد از کاربرای مریض و عقده ای مثل تو کفری میشم

من عیب نزاشتم رو بچه فقط سوال بود

عصبی میشی نیا تاپیک مگه مجبورت کردم؟

ریپ نزن حوصلتو ندارم

نمیدونم قیافه بچه انگار اونطوری بودولی مرسی خیالمو راحت کردی

نه طوری باشه دکترا میگن مشکل پا برابچها زیاد دیدم وقتی بچمومیبردم دکترخیلی نوزاد میاوردن اونجا عمل میکردن یاکفش مخصوص میدادن همه درمان میشن چیزخاصی نیست

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
شما گودرز رو به شقایق ربط دادی من غیر محترمانه حرف زدم؟ اول برو رو خودت کار کن عزیزم حتی اگر هم بچشو ...

استارتر درست میگه این چ طرز حرف زدنه؟

اتفاقا رو خودت باید کار کنی.

صلوات میفرستید برام؟💔

من پسرم این مشکلو داشت الان ۶ ساله است و اصلا هیچ فرقی با بقیه نداره کلاب فوت نیاز به جراحی نداره و باید گچ گرفته بشه و تا مدت‌ها از اون کفش استفاده میشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تاپیک قبلم تونستی ببین

تو داری بجای خواهرت جاری بازی در میاری؟ اولا که مشکل اون بچه عقب افتادکی نیست فقد پاهاش مشکل کلرفود داره دوما به عقل خودت پا چه ربطی به مغز داره که میگی عقب مونده از چوب خدا بترس که دیدم کسایی که اینطوری اسم رو بچه مردم گذاشتن خدا سرشون اورده 

تو داری بجای خواهرت جاری بازی در میاری؟ اولا که مشکل اون بچه عقب افتادکی نیست فقد پاهاش مشکل کلرفود ...

اروم باش من عیب نزاشتم رو بچه فقط سوال بود

بعدم جاری بازی در نیوردم دختره دوستمه

من اطلاع دارم فقط واسم سوال بود. اگه تونستی یکم محترمانه تر حرف بزن

تو داری بجای خواهرت جاری بازی در میاری؟ اولا که مشکل اون بچه عقب افتادکی نیست فقد پاهاش مشکل کلرفود ...

چتونه خدایی اسی بنده خدا ی سوال پرسید فقط بس کنید

عجباااا

چ بیشعور. حتما نگران بوده ک پرسیده شماها چقد مریضید