2777
2789

سوره یس بهتره بعد نماز صبح خونده بشه  

الان میخونم   

شما پیام بذارید دعاتون کنم 🤍 

برا منم ی دونه صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده ❤️🥰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

لطفا و تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔🤲🏻

تو رو خدا بدون شر و دردسر و دعوا خیلی راحت خدا برا من و عزیزانم همیشه پول جور کنه و هیچ وقت محتاج هیشکی نشیم من و عزیزانم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

لطفا خیلی دعام کن تو رو خدا همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭😔🙏

بیشتر ببینید

لطفا دعا کن حتما هر هفته بریم دیدن مادر بزرگ و خاله هام و خیلی خوش بگذره به من و مامانم و خواهرم و داداشام😭

بیشتر ببینید