2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دلم شکسته حیلی بده عاشق کسی باشی ک دوست نداره هی سرد حرف میرنه سالی یبار به یه بهونه ایی بهس پیام میدم ک فقط چن ثانیه باهاش حرف بزنم اونم انقد سرد حرف میزنه ک دلم میسکنه همین الان دارم گریه میکنم ساعت دو انلاین بود گفتمش بیداری یسوال ازش پرسیدم معمولی برگشته میگه گوگل هست واسه سوالای این موقع شب گفتم باسه ببخشید هی میگف خابم میاد واین موقع شب گفتم چیشده حالا میگه اگ چیزی خاستی سوال دیگ درخدمتم گفتم همینو کوفتم کردیم میگ مگه چیکارت کردم 

شاید حرفامو نفهمین ولی خیلی دلم شکسته خیلی۰😭❤️‍🩹

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
بیشتر ببینید
من دلم شکسته حیلی بده عاشق کسی باشی ک دوست نداره هی سرد حرف میرنه سالی یبار به یه بهونه ایی بهس پیام ...

عزیزم🥺خب چرا بهش پیام میدی وقتی میبینی اینجوریه دوستت نداره؟بیخیالش بشو اون نمیخوادت هرچقدربری سمتش خودتو عذاب میدی تو لایق کسی هستی که واقعی دوستت داشته باشه 

این رفتاراشو یادت باشه خودت سرد میشی

دیگ بهش پیام نده خودتو کوچیک نکن