2777
2789
عنوان

خانمهایی که بالای سی سال دارید و مجرد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 117 پست
یکیو میشناسم دختر بزرگ خانواده بود بچه های بعد اون همشون ازدواج کرده بود ولی این نهالبته اعتماد ب نف ...

خوشحال شدم براش 

اعتماد به نفسش رو از کدوم کار و رفتارش متوجه شدم 

من ندارم چون حسابی روحم ب خاطر از دست دادن خانواده ضربه خورد

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر رفتید یادتون بود تگم کنید ممنون

ان شاالله عزیزم 

ان شاالله به زودی قسمت و روزیت بشه بری حرم حضرت 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

خوش به سعادتت میگن حضرت معصومه هم خیلی حاجت میدهاگه رفتی برای عاقبت بخیریم دعا کن💚

فدات 

اره برای حضرت یاسین نذر کن خیلی مجربه مثلا نذر کن اگر این حاجتم بدین پنج تا یاسین میخونم هدیه میدم بهتون

خوشحال شدم براش اعتماد به نفسش رو از کدوم کار و رفتارش متوجه شدم من ندارم چون حسابی روحم ب خاطر از د ...

اعتماد ب نفسشو از اینکه دائم ب خودش میرسید 

خواهرشوهر دختر خالمه 

خودشو با دختر خاله ۲۰ ساله من مقایسه میکرد و اعتقااد کامل بر این داشت ک اون جوونتر میزنه و خوشگله

ی بار رفتیم استخر بخدا من نمیتونستم ب بدنش نگا کنم

ولی ی جوری افاده ک ناز میکردن انگار بقیه کثافت بودن تو آب

اصلا خدا اعتماد ب نفس بود 

عاشق خودش بود ب هیشکیم اهمیت نمیداد 

۳۸ سالش بود 

دختر خالم پیرسینگ میزد 

اینم میزد تتو میزد اینم میزد 

همیشه لباس های خوش رنگ میخرید میگف دلم میگیزه رنگ تیره نمیپوشم

یا مثلا تو مهمونیا ما قشنگ‌هرکمکی از دستمون برمیومد میکردیم با عجله

میدیدی ایشون با ناز دوتا دوتا قاشق میبرد میزاش رو سفره 

انگار من ی زن ۵۰ ساله با تجربم اون یه دختر ۱۵ ساله ک بلد نیس کار کنه 

اصلا من هرموقع میدیدمش ب خودم فوش میدادم ک یاد بگیر

آخر سرم ک یه ازدواج توپ کرد 

کنار مادرشوهر ببینیش میگی این مادر اونه 

اما مادرشوهرش عاشقشه 

۳۸ سالش بود دختر خالم پیرسینگ میزد اینم میزد تتو میزد اینم میزد همیشه لباس های خوش رنگ میخرید میگف د ...

سیاست زنانه بلد دیگه😄

اعتماد ب نفسشو از اینکه دائم ب خودش میرسید خواهرشوهر دختر خالمه خودشو با دختر خاله ۲۰ ساله من مقایسه ...

😂