2777
2789
عنوان

آیا می دانستید نمرات کتبی یازدهم دیگر در کنکور فاقد اهمیت است

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 47 پست
خداکنه تایید نشه

چرا نشه؟ اینهمه امتحان و استرس نتیجه مثبتی نداشت. قبلا فقط یه کنکور بود و تمام.اما الان از سال دهم بچه ها استرس داشتن و هر امتحان یه کنکور بود . تقلب و بی عدالتی هم ک بیشتر شد

عزیزم کنکور۳۰ روز دیگس چ تستی ناموسا

فکر کردم سال یازدهمی واسه دوازدهم که حالا دیگه وقت خیلی کمه .ولی بازم نمونه سوألات سال قبل بگیر بخون تو این سی روز خیلی کمک می کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارم دق میکنم ی سال بمونم پشت ایا

اگه بمونی بخونی یه رشته ی خوب قبول شی چیزی از دست ندادی .دوستم دو سال پشت کنکور بود حالا دانشمند شده و در پروژه های علمی  کشوری ازش استفاده میشه،خیلی ها هم همون سال اول قبول میشن به هیچ جا هم نمی‌رسه .بستگی به هدفت داره

اگ معدلم خوب باشه چی قبول میشم

معدل دوازدهم که می گن تأثیر داره .نمونه سوالات تستی سال قبل هم بخونید تقریبا هر سال مشابه میدن بیشتر سوألا .از چهار سال قبل خوب خوب بخونید .خیلی سوالا رو اون طوری می تونید جواب بدین .اگه واسه رشته خاص می خوای که متقاضی زیاد داره شاید مجبور شی یه سال بمونی و‌تستی هم خوب بخونی 

چرا نشه؟ اینهمه امتحان و استرس نتیجه مثبتی نداشت. قبلا فقط یه کنکور بود و تمام.اما الان از سال دهم ب ...

تقلب تو کنکورم هست، برای ما خیلی بهتره. دختر دایی من چون تو مدراس تیزهوشانه نبایدنمیره زیر هجده داشته باشه بخاطر همین معدلش همیشه خیلی بالاست پس برای ما خیلی خوبه تاثیر در کنکورش

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

تقلب تو کنکورم هست، برای ما خیلی بهتره. دختر دایی من چون تو مدراس تیزهوشانه نبایدنمیره زیر هجده داشت ...

عزیزم دختر منم مدرسه تیزهوشانه و معدل خوبی داره . ولی وقتی یه روشی غلطه باید برداشته بشه نه بخاطر چند نفر معدل خوب روش غلط ادامه پیدا کنه. تقلب توی یه کنکور خیلی کمتر از تقلب در سطح مدرسه و تعداد زیادی امتحانه. در ضمن دانش اموز زرنگ کنکورش هم خوب میدهرپس فرقی نداره براش. موفق باشی

انقدر چرت و پرت نگید چیزی تصویب نشده

اینها طرح های پیشنهادی هستن که اگه هم تصویب شن برای سال بعده

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید