2777
2789
عنوان

بچه هابنظرتون این تصمیم خوبیه لطفا خانومای عاقل راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست
در این مورد میتونم بهت بگم هرکسو با هر سنی و هر تحصیلات و شغل و هرچی... پیدا کنی و ارتباط بگیری اون ...

والا من نمیتونم همچبن اجازه ای بدم هرکی میخواددست بزنه باید نامزد کرده باشه بامن من نمیتونم بپذیر اگه دیدم خیلی اصرارکردطرف به این چیزهاوخواست از خط قرمزمن ردبشه کات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینایی ک دوسپسر ندارن کجان؟مگه عهد بوقه سنتی ازدواج کنیم والا من ۳۰ سالم شده روابط زیاد داشتم ازدواج ...

پسری از دختر خوشش بیاد چندماه تنهایی باهم اشنا میشن مباحث کلی جزئی اهداف و زندگیشون میگن  اگر تفاهم داشتن بعد خانواده رو درجریان میذارن و باقی جریانات 

خب چطورازدواج کنم من شوهرمیخوام توی سنتی هم هیچ سگی وجودنداره همه یابسیارزشت وداغونن یاشغلاشون درپیت ...

یکی از دوستای من این راه رو رفت هیچکدوم از پسرا نگرفتن هیچ خودشم داغون شد

هم خوشگل بود هم موقعیت اجتماعی خوب داشت

سایت آدم و حوا ثبتنام کن دوستم همینجوری ازدواج کرد

اتفاقابه ذهنم هم رسیدچندوقت پیش اما مثل اینکه خیلی سخت گیری داره وشرایط خاصی داره یکی ازاطرافیان باید به عنوان اون کسی که درجریانه موضوع من هست بایدهمراه من ثبت نام کنه یاهمچین چیزی برای همین پشیمون شدم من نمیخوام کسی بفهمه

پسری از دختر خوشش بیاد چندماه تنهایی باهم اشنا میشن مباحث کلی جزئی اهداف و زندگیشون میگن اگر تفاهم ...

نمیفهمم چرا باید ادم فرتی شوهر کنه 

من و دوسپسرم الان چنماهه باهمیم ولی من اصلا ب ازدواج فک نمیکنم یوقتاییم اون میگه ،میگم بحثو عوض کن 

خواهش میکنم 🌸خوشبخت باشی❤️واسه ازدواج منم دعا کن❤️

فدات عزیزم ممنونم چشم حتما انشالله بزودی بایک شخص خیلی خوب که ایده الت باشه ازدواج کنی وخوشبخت بشی 🧡🧡🧡🌸🌸🌸

یکی از دوستای من این راه رو رفت هیچکدوم از پسرا نگرفتن هیچ خودشم داغون شدهم خوشگل بود هم موقعیت اجتم ...

نمیدونم واقعا من شوهرمیخوام چطوربایدپس پیدابشه  دوستی نکنم  خودشونم که نیان خواستگاریم باید مثل چی تنهابمونم آخه؟تنهایی واقعا ازیه سنی ه بعدترسناکه  توی خونه پدرومادر زندگی کردن ازیه سنی بهدبعد کابوسه 

اتفاقابه ذهنم هم رسیدچندوقت پیش اما مثل اینکه خیلی سخت گیری داره وشرایط خاصی داره یکی ازاطرافیان بای ...

اون دوستمم خواهرش ثبتنامش کرد بعدها بهش گفت از اول بیخبر بود 

خواهر نداری؟؟؟دوست صمیمی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

متاسفانه ترشح هورمون ها دست خود ادم نیس یهو اومدی وابسته شدی بعد اگر چیزی بخواد نمیتونی مقاومت کنی

نه من حواسم هست گلم من اگه بخوام نیازهای جنسی روتودوستی برطرف کنم پس ازدواج برای چیمه من میخوام ازراه دوستی به ازدواج برسم فقط 

والا من نمیتونم همچبن اجازه ای بدم هرکی میخواددست بزنه باید نامزد کرده باشه بامن من نمیتونم بپذیر اگ ...

هر کدومشون ی روشی دارن... یکی با زور یکی با تهدید یکی گول میزنه یکی با التماس یکی با موش مردگی....بوس و بغل و فلانو... تا دو کلمه حرف میزنی میکشونن اون سمت. 

هر کدومشون ی روشی دارن... یکی با زور یکی با تهدید یکی گول میزنه یکی با التماس یکی با موش مردگی....بو ...

نه عزیزم نگران نباش من ازاونا زرنگ ترم  میبرمشون لب چشمه تشنه برمیگردونم هیشکی نمیتونه سواستفاده جنسی کنه