2777
2789

من دلم میخوادازدواج کنم اما دیگه اصلا خواستگارندارم بااینکه امه چیزم اوکی هست لطفاسنم رونپرسیددلم نمیخواددقیقش روبگم امازیر۳۰ هستم  میخوام اگه تاسال دیگه یه خوایتگارخوب برام پیدانشدوازدواج نکردم بااینکه اصلا اهل دوستی نیستم برم دوست پسربگیرم اما بارعایت حدومرز نه بوسه نه بغل و.... فقط آشنایی و گردش رستوران و.... اونم به قصدازدواج تابلاخره بتونم ازدواج کنم بچه هانگیدصبرکن این کارهابرای کسایی جواب میده که سرد مزاج وبی احساس هستن من واقعا نیازدارم یک عشق پاک وخوب روتجربه کنم  ازافسردگی زده به سرم یه گوشه میشینم بیرون نمیرم ودلم میخوادخودموبکشم بنظرتون الا اینکارجواب میده  اون کسیم که پیدامیکنم میخوام سنش خیلی بالاترباشه وعاقل وبالغ  وپخته باشه که دیگه ددراشوزده باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو فکر کن ی پسر بوس و بغل نخواد

مهم نیست اون چی بخوادمهم اینکه من تاقبل ازنامزدی انجامش نمیدم تاالاهم حتی یک بوسه نداشتم  میبرمش لب چشمه تشنه برش میگردونم بدن من فقط برای همسرم هست 

در این مورد میتونم بهت بگم هرکسو با هر سنی و هر تحصیلات و شغل و هرچی... پیدا کنی و ارتباط بگیری اون داستان رو ازت میخاد. هرجور ک هست... این نیست بگه باشه باهم باشیم ولی من دستم بهت نمیزنم... همچین چیزی وجود نداره گلم متاسفانه 🤦‍♀️

خب چطورازدواج کنم من شوهرمیخوام توی سنتی هم هیچ سگی وجودنداره همه یابسیارزشت وداغونن یاشغلاشون درپیت ...

سایت آدم و حوا ثبتنام کن دوستم همینجوری ازدواج کرد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃