2777
2789
عنوان

از شوهری که دست‌به‌زن داره چه تعهدی بگیریم که تکرار نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 30 پست
🥲❤️خدا الهی شفاشون بده این مردارو واقعا نمیدونم چقد میتونن حیوون و عوضی باشن که یک دخترو بزنن الهی ...

شوهر من فقط یه شوخی هنوز که یادم میاد حالمو بد میکنه! خدا بداد اون خانمی برسه که واقعی تجربش می‌کنه 😭

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دیگه تکرار نکرد؟این خیلی شوهرش بلد نیست که گل بخره ولی خانواده ها فهمیدن مثلا بگه باید واسم کادو ...

۴ ماه پیش بود و دیگه تکرار نکرده

نه نمیشه بگی کادو بخره

باید صبر کنه تا پسره خودش بیاد دنبالش،یه چیزی میاره معمولا اگه یه بهره اندکی از شعور داشته باشه

من خودم رفته بودم خونه دوستم،۴ روز موندم،بعد بابای دوستم وساطت کرد که برگشتم

من اصلا حرف نزدم با همسرم

همسرم هرروز زنگ میزد به بابای دوستم حالمو میپرسید🤣

بعد ۴ روز بابای دوستم پا درمیونی کرد که من برگردم

من که قبول کردم به همسرم زنگ زد گف فردا بیا خانومتو ببر راضی شده

ولی خونواده ها نفهمیدن هیچی

واقعیتش همین مامان و بابای دوستم گفتن اصلا پای خونواده ها رو نکش وسط،بمون همین جا تا آروم بشی

الان میفهمم راهنمایی درستی کردن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
برن دادگاه یک تعهد نامه میده بهش امضا میزنهوالا دوستم گفت شوهرم اینجور بوده با این کار ترسیدع

بابا ابنا میگن ما ابرو داریم هیچ وقت نمیریم داداگاه ابنکارو کنیم اشغالی عوضی

۴ ماه پیش بود و دیگه تکرار نکردهنه نمیشه بگی کادو بخرهباید صبر کنه تا پسره خودش بیاد دنبالش،یه چیزی ...

چه کار خوبی کردی واقعا شوهرتم به نظرم ادم درستیه وگرنه میتونست حالتو نپرسه و بگه خودش بیخیال میشه و میاد وای حرصم درمیاد از دست ما خانوما باید چه مردای خریو تحمل کنیم 

بابا ابنا میگن ما ابرو داریم هیچ وقت نمیریم داداگاه ابنکارو کنیم اشغالی عوضی

مادر من اولین بار که از بابام کتک خورد به خانوادش گفت خانوادش هم پشتش در نیومدن خلاصه دیگه دست بابام هرز شد

خودت بترسونش برو شکایت کن واسش ابلاغیه بره شاید درست شد

چه کار خوبی کردی واقعا شوهرتم به نظرم ادم درستیه وگرنه میتونست حالتو نپرسه و بگه خودش بیخیال میشه و ...

آره کلا خونواده نفهمن بهتره

بعد من خیلی اون روزا عذاب کشیدم

به طرز عجیبی از حرف زدن افتاده بودم

بعدش سرما خوردم،خوب نمیشدم،ذات الریه گرفتم،بستری شدم بیمارستان دو روز،...خیلی نابود شدم

حالا اون دوستم میگه این کاراش انقد تو رو ضعیف و داغون کرد

وگرنه کی سر و مر و گنده با یه سرماخوردگی کارش میکشه به بیمارستان

آره کلا خونواده نفهمن بهترهبعد من خیلی اون روزا عذاب کشیدمبه طرز عجیبی از حرف زدن افتاده بودمبعدش سر ...

من واسه همین میگم مجردی بهتره 

حیف شما نیست اخه

منم چن روز پیش خواهرم حرصم داد اذیتم کرد معده درد شدم 

دعا کن برام 

از اونطرف تنهایی از اونطرف ازدواجم کنی اینطوری

من واسه همین میگم مجردی بهتره حیف شما نیست اخهمنم چن روز پیش خواهرم حرصم داد اذیتم کرد معده درد شدم ...

مجردی که به طور کلی بی دردسرتر هست

ولی یه سختیایی هم داره

اونم تو این مملکت

تازه من بیچاره که اصلا تا چشممو باز کردم جوری عاشق این آدم شدم که نفهمیدم چرا و چطوری

یعنی ۱۸ سالم بود،یهو گیر عشق این افتادم و تموم نشد که نشد

ایشالا هرچی به صلاحتونه همون بشه❤️