2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی می‌دونه بگه اوتیسم هم تو نقشه مغزی مشخص میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 182 پست
خیلی با دلش راه بیا . الان واقعا بهت احتیاج داره.

الهی بمیرم برا بچم خیلی لوسش کرده بودم یهو دخترم دنیا اومد کل حواسمونو جلب خودش کرد میدونم پسرم چقد لطمه روحی خورد😥

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید
توروخدا؟؟؟ توهم اینجوری بودی ؟ ینی پسر منم خوب میشه خدایا🥺 گاهی میشینم گریه میکنم میکم خدا براش چه ...

اره این رفتارارو که گفتی  یادمه مامانمم  پیش  بقیه میگفت من میشنیدم خودمم خیلی شر بودم و هواس پرت و یا  مث  پسر شما نمیتونستم  یک کلمه رو خوب ادا کنم یا جمله رو کامل کنم  حتی معلم کلاس اول  میخواست اخراجم کنه  از دستم شاکی بودن بعدها تو سن بالاتر  که بخودم اومدم  بانمرات بالا  قبول میشدم   😘 ان شاءالله هیچیش ننیست

اللهم عجل لولیک الفرج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره مادرش همین یدونه بچرو داره طفلی نه سنجش قبول نشد

الهی عزیییزم😑 خدا کمک حال مادرش باشه...عزیزم ببخش خستت کردم با سوالاتم 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
بیشتر ببینید
خداکنه همینجوری باشه عزیزم خیلی حرفات به دلم میشینه خدا الهی هرحاجتی داری بهت بده به حق این روزهای ع ...

عزیزم من خودم مادرم میفهمم حالتو 

الهی که دلت آروم باشه و بچه هات سلامت باشن اصلا غصه نخور 

فقط مثبت باش و بهش برس چند وقت بعد میبینی چقدر خوبه

اینم بگم ایده آل فکر نکن که فلان بچه همسنشه فلان جوره. خدا هر بچه ای رو با یه سری ویژگیها آفریده قرار نیست همشون مثل هم باشن 

از کجا معلوم که بچه تو در آینده چطوری بشه چه بسا آینده اش خیلی بهتر از اون یکی بچه ها که فکر میکنی بهترن بشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یادمه مامانمو چقد دق دادم ولی من  ۲ تا کمبود د‌اشتم

یکی کمبود محبت تو سن پایین  یکی  کمبود تغذیه 

بعدا مامانم خیلی بهم محبت میکرد خیلی  پیشرفت کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج
اره این رفتارارو که گفتی یادمه مامانمم پیش بقیه میگفت من میشنیدم خودمم خیلی شر بودم و هواس پرت و ...

وای خدایا خدا از دهنت بشنوه چقد خوشحال میشم اینارو می‌شنوم...آخی پس پسر منم یادش میمونه اینارو آخه منم پیش همه میگم اینجوریه اونجوریه خودشم گوش میده با اینکه مثلا سرش تو گوشیه

بیشتر ببینید
عزیزم میشه بفرمایید هزینه نقشه مغزی چقدر شد؟و پیش کدوم دکتر انجام دادید؟

دکتر شاهرخ امیری، دقیق نمیدونم جانم شوهرم برده بودش ولی فک کنم ۸۰۰

بیشتر ببینید
وای خدایا خدا از دهنت بشنوه چقد خوشحال میشم اینارو می‌شنوم...آخی پس پسر منم یادش میمونه اینارو آخه م ...

اره میشنوه   به روت نمیاره  دیگه نگو  بهش خیلی محبت کن  ب غذاشم  برس 

اللهم عجل لولیک الفرج
یادمه مامانمو چقد دق دادم ولی من ۲ تا کمبود د‌اشتمیکی کمبود محبت تو سن پایین یکی کمبود تغذیه بعد ...

الهی عزیزم، الان چندسالته؟ آره پسر منم فک میکنم از کمبود محبت و توجه این کارارو میکنه درحالیکه خیلی بهش توجه داریم اما شاید یه جای کارمون اشتباهه

بیشتر ببینید