2777
2789
عنوان

از وقتی که رفتم عروسی جن ها بدبخت شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 59 پست
جون بخا😂

فدااای تو❣️

انشالله ب عشقت میرسی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی راست میگی؟؟

میخوای  دیگه دور برت نیان  روزی سه بار  هر دفعه یک قاشق غذاخوری سرکه بخور....یکم سرکه هم تو قوطی اسپری بریز  تو خونتون اسپری کن  فقط حتما سرکه طبیعی باشه  سرکه سفید اصلا نباشه  چون بشدت از سرکه بدشون میاد  هر خونه ای که ج داشته باشه میرفتن  سرکه هر روز  چهار گوش خونشون میریختن  بعد دیگه تموم.... حالا شما  سرکه هم بخور  هم اسپری کن تو خونتون.... یه دعا هم هست بهش میگن  حرز ابودجانه که  کپی کن تو برگه  بعد تو کیف دعا  بزار  بنداز گردنت  یا  اینکه حرز امام جواد تهیه کن  بنداز گردنت  که  دییییگه نمیان

مَتی تَرانا وَ نِراک 

فدااای تو❣️انشالله ب عشقت میرسی

فقط برسم اول ی فصل کتکش میزنم ک ایقد اذیتم کرد بعدش بقیه کارا

قربانت گلی

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید