2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بهم ریختم بیاین بگم امروز چیشد تومهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 106 پست

اگه دو قلو هم بگیره بعد یه مدت می‌ذاری برای کهنه بچه در آینده اونوقت مجبوره که ماشین لباسشویی بگیره 

خوب همون جور که اون خانوادش پشتش درمیان حرفش رو پیش می‌بره شماهم باید یکی حامیت بشه 

حالا راه دیگم داری اون شخص کی هست که نظر دوقلو داده برو با اون صحبت کن مهم اینه کارت راه بیفته 

شمام مهم نیست به حرف اون هست برو بگو دوقلو دوباره کاری هست یا من تازه عروسم ذوق دارم بهش بگید این رو بگیره که من می‌خوام 

اگه دو قلو هم بگیره بعد یه مدت می‌ذاری برای کهنه بچه در آینده اونوقت مجبوره که ماشین لباسشویی بگیره ...

گفتم ترجیح میدم ماشین نداشته باشم ولی دوقولو نمیخوام

اون شخص خودش مخالف من بود پس خودمو پیشش کوپیک نمیکنم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دو قلو هم بگیره بعد یه مدت می‌ذاری برای کهنه بچه در آینده اونوقت مجبوره که ماشین لباسشویی بگیره ...

شوهرم خودش باید میگفت هرجی خانمم بگه دیگه دیگران بیان راصیش کنند منم ماشین داشته باشم به چ قیمتی دلم بد شکسته ازش ماشینم دیگه برام مهم نیست

زنی که اختیار زندگیشو نداشته باشه ودیگران براش تصمیم بگیرن بمیره بهتره نباشه بهتره

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
سنت کمه؟با همسرت حتما بدون جیغ و دعوا و گریه و غرغر، مثل یه ادم بالغ حرف بزن

متاسفانه با گریه حرف میزنم

چون ندید گرفته منو خیلی منم تبدیل شدم به آدم گریه ائو

گفتم ترجیح میدم ماشین نداشته باشم ولی دوقولو نمیخواماون شخص خودش مخالف من بود پس خودمو پیشش کوپیک نم ...

خوب فکر کردم اون طرف لااقل آدم هست

می‌دونم چی میگی حقم داری منم خودم این روزا رو گذروندم عروس که آدم میشه ذوق داره دوست داره همه چی به نظرش باشه زندگیش قشنگ باشه ولی وقتی ناز کش نداری تو خونه پدری وهمسرت چی میتونی بکنی جز سازش من حتی شما بودم با این همه صحبت همون دوقلو رو میگفتم بخر بالاخره دستت مشکل داره بعدم لباس زیاد میشه واقعا برات مشکله با دست بخوای بعد ازدواج بشوری از اون مهم تر یه ماه بشوری کلا دیگه نمیخره همون دو قلو رو برات 

به نظرم اگه میخوای تربیتش کنی که به حرف بقیه نباشه با خودت مشورت کنه دلت رو به دست بیاره ظهرم گفتم بشین خونه پدرت رابطه وتمکین نکن شده چندماه بهشفشاربیاد به بخره ببرت تنها راه همین هست اگه مسیله به راه آوردن همسرت هست نه خود ماشین لباسشویی 

اگه که نه میخوای زندگی کنی خانوادت همکاری نمیکنن چند ماه با احترام بمونی ناچاری ناچار برای یه ماشین یا درک نکردن توبعد چهار سال اونم تو فامیل نمیشه جدابشی وقتی زوره مجبوری قبول کنی بری زندگی کنی هرچند دلت بشکنه بعدا هم بیشتر بهت فشاربیاد سر هر چیزی دیگه خانوادت خیلی موثر هستن 

مورد آخرم میتونی بگی لباس بپوشم عکس بگیرم بعد چهار سال بریم مشهد مثلا ولی برام اثاث بگیر اینجور که میگی کادو درستی قرار نیست بیارن که حتی خرج عروسیت دربیاد چون گفتی پول کادو دوتامون اندازه پول ماشین میشه خوب این خرج رو نکنی جاش برای یه شبم هست بری زندگی کنی چندین سال اثاث داشته باشی که بهتره بعدم کی میخواد بیاد عروسیت همینا که نمیگن دختر بعد چهار سال مگه چی خواسته 

طلا برات گرفتن راستی که بگم مثلا یه انگشتربفروشی بخری تهش اگه ناچارشدی بری 

این که فک کنی شوهر کلا به دلت کامل باشه نمیشه نیست هیچ صد درصدی نداریم 

شوهرم خودش باید میگفت هرجی خانمم بگه دیگه دیگران بیان راصیش کنند منم ماشین داشته باشم به چ قیمتی دلم ...

خدا نکنه دنیا خیلی بزرگه غصه نخور شما اول راه هستی 

فردا روزی شاید دست وبالتون اینقدر بازشد که هر چی دلت خواست خریدی

کل عمر الان هشتاد هست متوسط چقده که بخوای اینجور غصه بخوری 

خوب فکر کردم اون طرف لااقل آدم هستمی‌دونم چی میگی حقم داری منم خودم این روزا رو گذروندم عروس که آدم ...

فعلا که همون قهر میمونم

حرفم ماشین نیست حالا بی توجهی شو تو ماشین نخریدن  گفتم

کلا همینطوره

حرفم توجه وبها دادن دلی ازسمت خودشه نه که من زورش کنم اگر ببینم واقعا این کارو میکنه دیگه حرفم لباسشویی هم نیست

کادو ها رو خودم حدس میزنم اینجوری باشه نمیدونم والا

ولی شوهرم بازم راضی نشد کادوشو بیاره با کادوی من که بخریم

چند بار همین اتفاق مشابه ماشین برام پیش اومده

خدا نکنه دنیا خیلی بزرگه غصه نخور شما اول راه هستی فردا روزی شاید دست وبالتون اینقدر بازشد که هر چی ...

قربونت برم مرسی که کلی وقت برام گذاشته وهمدردی کردی باهام❤️🌺

الهی همیشه سالم وشاد باشی

خوب فکر کردم اون طرف لااقل آدم هستمی‌دونم چی میگی حقم داری منم خودم این روزا رو گذروندم عروس که آدم ...

بدبختی موافق عکس هم نیست

ومیگه عروسی رو میگیرم

اتفاقا گفتم  عروسی نمیخوام نمیخوام یه لباس بموشم  ویه مهمونی ساده خودمونی

ولی عروسی بزرگ میخوان بگیرن ازاون ور از آرایشگاه ولباس من داره میزنه مقصر خودمم که گفتم چیزای گرون نمیخوام

اومدم باهاش همون اول حرف زدم نه آرایشگاه آنچنانی میخوام نه لباس گرون درعوض تو ماشین برام بگیر اولش قبول کرد بعد زد زیرش 

الانم که تا میخوام حرف بزنم میگه یک کلمه هم راجبش صحبت نکن

فعلا که همون قهر میمونمحرفم ماشین نیست حالا بی توجهی شو تو ماشین نخریدن گفتمکلا همینطورهحرفم توجه و ...

خوب چه میشه کرد جداکه نمیشه شد سعی کن پس به راهش بیاری 

حالا یکی با گریه یکی با دعوا یکی با بزرگتر حرف زدن یکی با عدم تمکین بالاخره هر کی یه قلقی داره 

در مورد همسرت حسم میگه بلد نیست دستش تنگه 

دعواوقهر رو بذار برای آخر راه اول بشین باز باهاش حدی صحبت کن اگه گریت میاد براش بنویس وبگو برداشتم از رفتارت وکارت این هست 

من عروسی گرفتم پدر شوهرم مخالف بود چون من کسی رو نداشتم شوهرم ولی گرفت ولی ببین الان بعد این سالها اصلا عکس فیلم نگاه نمیکنم پدر شوهرم نیامد بقیه هم که اومدن یا فوت شدن یا بعدا ظلم کردن 

اگه اطرافیانت خانوادت کسی نیست که بشه روش حساب کنی الان پشتت دربیاد عروسی نگیر جاش خونه وزندگی واثاث تهیه کنید بالاخره هرچقدر پول آرایشگاه وسلم وشیرینی این جماعت قراره بشه خرج دوتا تون بشه بهتره 

ایشالا حضوری صحبت کن درست بشه فرق دو قلو با اتومات هم چن ملیون بیشتر نیست نمی‌دونم چرا قبول نکردهالبته متوجه شدم مسیله شما درک نشدن ودلخوری از همسرت هست به مرور درست میشه ایشالا لم اخلاق هم دستون میاد 

بهش بگو آخرش من وتو برای هم می‌مونیم بقیه پدرومادر وخواهریرادر نمی‌مونه برای آدم هوای دل منو داشته باش 

خوب چه میشه کرد جداکه نمیشه شد سعی کن پس به راهش بیاری حالا یکی با گریه یکی با دعوا یکی با بزرگتر حر ...

🌺👌

ببینم درنهایت چ پیش میاد وچیکار میکنم

حتی همین ااانم بهش پیام دادم طبق معمول همیشه واکنشی نشون نداد وبعد میاد گویا انگار میام منو ندیده یه چیز دیگه میگه

بدبختی موافق عکس هم نیستومیگه عروسی رو میگیرماتفاقا گفتم عروسی نمیخوام نمیخوام یه لباس بموشم ویه م ...

پس ا از اون ورم زده از لباس آرایشگاه دیگه چی بگم نباید زیر حرفش می‌زده 

من جای شما نیستم ولی اگه جات بود میگفتم پس تو هم هر وقت خواستی بیا صحبت کن راجع به این که من زندگی کنم یا نه چون زیر حرفت زدی واین مسایل برام مهم تراز ماشین لباسشویی هست 

پس ا از اون ورم زده از لباس آرایشگاه دیگه چی بگم نباید زیر حرفش می‌زده من جای شما نیستم ولی اگه جات ...

باهم توافق کردیم من گفتم شرایط مالیتو میدونم پس چیز آنچنانی نمیخوام وازته دلمم راصی بودم به آرایش ساده  گفتم ماکه زیر قرض داریم میریم حداقل صرف یه شب نکنیم ویه چیز ماندگار بگیریم قبول کرد ولی الان زده زیرش البته من هنوز برا آرایش ولباس هم نرفتم نوبت بگیرم قراره خبرم بده کی برم