2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بهم ریختم بیاین بگم امروز چیشد تومهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 106 پست

همیشه تو جمع حرفهای بقیه رو الکی تایید کن تا بحث تموم بشه ولی کارخودتو بکن لزومی نداره تصمیمی که خودت شوهرت گرفتی تو جمع بازگو کنی هر چی میگفتن با خنده میگفتی  هر چی خدا بخواد تمام

اصلا خرید اقساطی رو قبول نمیکنه جدای ازاینکه قراره دوباره بریم زیربار قرض وقسط ودیگه جا برای قسط لبا ...

از این ماشین لباسشویی سطلی ها از سرای ایرانی گرفتم قسطش حدودا ماهی ۵۰۰ هزار تومنه 

اونقدر نیست که اذیتتون کنه 

تازه ارزونترم بود قسطش 

من ۱۰ کیلویی برداشتم اگر کمتر برداریید ماهی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هم هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای ماشین لباسشویی خیلی واجبه   چجوری میخوای ۶ ماه  یکسال نداشته باشی    

اصلا به بقیه چه  به جیب شوهرت نگاه کن   از این حرف ها   چقدر عجیبه برام  همه میشینین نظر میدن 

بدون لباسشویی اصلا یک لحظه هم نمیشه زندگی رو تصور کرد...به نظرم از یه چیز دیگه بزن جاش لباسشویی رو حتما حتما حتما بخرید.......بعدا خودت میفهمی تو زندگی متاهلی چقدر لباس در میاد و سختت میشه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
گریم بخاطر همراه نبودن همسرم باهامه

خب چرا گریه ؟

سلیطه بودن چشه ؟

خیلی انتظار نداری از همسرت ؟

اونی که باید همه چیو مدیریت کنه تویی نه همسرت 

تنها کسی هم به فکر توئه دوباره تویی نه همسرت 

خودت برای چیزی که فکر می‌کنی درسته بجنگ از همسرت هم توقع نداشته باش ، چون به موقعش ناامید میشی 

عزیزم لباسشویی رو میتونید با مبلغ پولی کہ تو عروسی جمع کردیدم بخرید دیگہ فامیلا بیان عروسی ی مبلغ پولی کادو میدن دیگہ

لج نکن عزیزم 4 سالہ عقدی بزار تموم بشہ برہ 

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
واقعا میخوای با دست لباس بشوری مردی که از اول این مدلیه مطمئن باش آینده ی خوبی باهاش نداری چطور می ...

داره میگه خودمون هم نداریم با دست می‌شورم تو خونه پدرم 

بین نداشتن ونخریدن فرقه تا که طرف بتونه ونخره

همیشه تو جمع حرفهای بقیه رو الکی تایید کن تا بحث تموم بشه ولی کارخودتو بکن لزومی نداره تصمیمی که خود ...

خریت کردم گفتم توجمع ایشون داشت راضی میشد ولی دید همه باهاش همراهن دیگه کامل منصرف شدتوجمع هم نگفتن که نگیر گفتن بزارید اولویت ۵،۶ تون ان شاالله میخرید بعدعروسی تون

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
از این ماشین لباسشویی سطلی ها از سرای ایرانی گرفتم قسطش حدودا ماهی ۵۰۰ هزار تومنه اونقدر نیست که اذی ...

متوجه نمیشم کدوم ماشینا رو میگین

ولی من تمام اتوماتیک میخوام گفتن هم ازاین دوقلو ها لخرین گفتم ترجیح میدم نداشته باشم

میدونم کلی سوژه شدم وبعدش کلی انتقاد کردن منو😄

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
خریت کردم گفتم توجمع ایشون داشت راضی میشد ولی دید همه باهاش همراهن دیگه کامل منصرف شدتوجمع هم نگفتن ...

تجربه باشه واسه دفعه بعدت‌ ایندفعه که دیگه گذشت 

ولی هر وقت تو این شرایط قرار گرفتی لازم نیس حقیقتو بگی بگو تا چی پیش بیاد هر چی خدا بخواد...هیچ وقت جواب قاطع نده که بعد پشیمون بشی

وای ماشین لباسشویی خیلی واجبه چجوری میخوای ۶ ماه یکسال نداشته باشی اصلا به بقیه چه به جیب شوه ...

جیب شوهرم فعلا شرایطش هم نداره داره میره زیر بار قرض منممیگم الان که داریممیریم زیر قرض حداقل صرف یه چیز ماندگار بشه نمیدونم قیمتارو مدیریت کنیم که بشه گرفت اینو

حماقت کردم تو جمع گفتم

بیشتر ببینید
متوجه نمیشم کدوم ماشینا رو میگینولی من تمام اتوماتیک میخوام گفتن هم ازاین دوقلو ها لخرین گفتم ترجیح ...

منظور منم از این دوقلو ها بود که درش از بالا باز میشه 

مادرشوهر من تمام اتوماتیک های گرون داره باهاش کار نمیکنه میگه جونم به جون این دوقلو ها بسته هست انقدر خوبه 

خودمم ماشینم رو خیلی دوست دارم

به نطرم اگر شوهرت شرایطش رو نداره بگیر 

تمیز ترم میشورن 

ماشین لباسشویی رو بالاخره میخرید 

غصه نخور 

ولی این حرفو همیشه به خاطرت بسپار

اگه میخوای تو هر کاری ؛ دقت کن هر کاری

به نتیجه دلخواهت برسی 

به هیچکس در موردش حرفی نزن 

منظورم این نیست که بدون علم و آگاهی کاری رو شروع کنی ؛ منظورم اینه که وقتی تصمیم به شروع کاری میگیری 

قبل از انجامش به کسی حرفی نزن 

چون اینجوری به جایی نمیرسی

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

خب چرا گریه ؟سلیطه بودن چشه ؟خیلی انتظار نداری از همسرت ؟اونی که باید همه چیو مدیریت کنه تویی نه همس ...

باید بعدش بگردم یه کار نزدیک به خونم پیدا کنم هرطور شده

بیشتر ببینید
عزیزم لباسشویی رو میتونید با مبلغ پولی کہ تو عروسی جمع کردیدم بخرید دیگہ فامیلا بیان عروسی ی مبلغ پو ...

فامیلمم همینو گفتن

ولی من اعتمادی به همسرم ندارم همراهم نشد وبد دلم گرفت

بیشتر ببینید