2777
2789
عنوان

با خانواده همسرم اومدیم مسافرت رفتم حموم و برگشتم و دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 82867 بازدید | 192 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره حق دارن . منم ی مربی داشتم خیلی خوشگل بود ، چشماش کشیده و مشکی و مژه بلند، پوستش صاف و سفید ، خیلی پیشم ناز بود. ی روز بدون ارایش بود نمیدونم چرا، بخدا نشناختمش. چشماش سفید و قلمبه و کم پشت ، ابروهاش نازک و کمرنگ، پوسش هم سبزه سیر. خیلیییی فرق کرده بود بدون ارایش.

نه ، همیشه حداقل یه خط چشم داشتم پیششون

نه بابا بحث آرایش نیست احتمالا دارن فکر می کنند قراره شب اونها رو بپیچونید و با شوهرت بری تو یه اتاق 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

حالا من خونه مادرشوعرم اصلا آرایش نمیکنم حال ندارم مگه برم بیرون ولکن رو اعتماد به نفست کار کن جانم

واله. دیگه بیخ ریششون بسته شدیم. حالا مثلا می خوان چیکار کنند؟ پسمون بدن!

یه چیزی بهت میگم که به خودم ثابت شده هرجور توی خلوت با خودت حرف بزنی توی جمع مردم همون بهت میگن و انرژی انتقال پیدا می‌کنه قول میدم بهت 

من خیلی وقته به خودم میگم خوشگلم و این حرفا هرکس منو میبینه میگه وای چقدر جذابی در صورتی که قبلاً اصلا اینطور نبود و هیچکس بهم نمی‌گفت اینو 

حس میکنم با ارایش خیلی قشنگتر میشم و بدون ارایش اره ،

عزیزم یه خط‌چشم که انقدر آدمو تغییر نمیده. خودتو بیخودی اذیت نکن‌. لابد همین‌جوری نگاه کردن. تمرین کن از این به بعد خیلی بیشتر بی‌آرایش ببیننت. من خیلی وقت‌ها عمدا این کارو میکنم‌. مثلا توی مهمونی هاشون هیچ آرایشی نمیکنم. حس خوبی بهم میده. اعتمادبه‌نفستو ببر بالا. و یادت باشه قرار نیست همه چهره‌مون رو تأیید کنن‌. حتی اگه فکر کنن زیبا نیستیم هم اشکالی نداره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

لطفا همیشه آرایش نکنید هم به پوستتان آرایش زیاد میرسه هم اعتماد بنفستون پایین میاد هم اینکه یه بار آرایش نداشته باشید مثل الان دچار ضعف اعتماد بنفس میشید سعی کن خیلی کم آرایش کنی همینطوری باور کن خوشگلترینی نیاز به آرایش نیست خودتو دوست داشته باش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
🤣🤣🤣 دقیقا زشتر از دخترش که نیستیم😁😂

همین !   خودشون آنقدر عار و ننگی هستن!   مهم اون آقا بزه بوده که ما به دهنش شیرین آمدیم!