2777
2789

دوستمون شمال ساکنه با هم خیلی رفت و آمد داریم . خانوادش شهر ما هستن شوهرش مهندسه شمال زندگی میکنن . زنگ زدیم واسه تعطیلات عید فطر بیان بریم سمت کرمانشاه میگه خواهرشوهرم و برادرشوهرم از ۵ام فروردین اینجان . اینجوری ک مشخصه قصد رفتن ندارن . من دوتا شاخ رو سرم دراومده . الان یک هفته است هوار شدی سر یه نفر قصد رفتن هم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع ک شعور تقسیم میکردن شما کدوم گوری بودی ؟؟؟؟؟ ما باهم دوستیم این همه رفت آمد داریم بازم وقتی میریم شمال نهااااااااایتا یک وعده خونشون غذا میخوریم هر ۴ ۵ بار یکبار هم خیلی اصرار کنن شب خونشون میمونیم و وقتی بدونم اومدن شهرمون تا ده بار دعوتش نکنم و نریم بیرون جبران نکنم آروم نمیشم . اونم چون خانوادش اینجان تابحال شب خونه ما نموندن من هیچوقت از،ته دل راضی نمیشم شب بمونم خونش 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام میشه برای حل مشکل مالیم دعا کنید؟؟

خیلی گرفتارم

ممنون میشم برام دعا کنید و صلوات بفرستید و لایک کنید تا منم واستون صلوات بفرستم

مچکرم🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بیشتر ببینید