2777
2789
عنوان

مردها نمیتونن مراقب زنها باشن

224 بازدید | 16 پست

خانم ها مراقب سلامتی خودتون باشید.. قصد مردها از ازدواج فقط اینه بعد مادرشون یکی رو داشته باشن بهشون رسیدگی کنن و اینو طلبکاراننننه ازت میخوان!!!

پس اولِ اول خودت بعد بچه ها بعد شوهر

حالا میخواد هر جور دوست داره فکر کنه 

عشق ات کم شده(از خود گذشتن و مراقبت ازش میشه عشق ولی عکسش میشه زن ذلیلی)

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
۹۹ درصد مردا دقیقا همینن که شما گفتییه درصد باقی مونده هم واقعا مراقبت و عشق رو بلدم چون تو خانواده ...

آره واقعا خوش بحال اون یه درصد ...

۳۵ سالمه دیابت بیماری اعصاب سنگ کلیه تیرویید افسردگی..یادم نمیاد آخرین بار کی از ته دل خندیدم..فک کنم قبل عقد بود...

اگر فشار خانواده ها نبود ازدواج نمیکردم ازدواج برای زن ها سم خالصه

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره واقعا خوش بحال اون یه درصد ...۳۵ سالمه دیابت بیماری اعصاب سنگ کلیه تیرویید افسردگی..یادم نمیاد آ ...

عزیزم

انشالله که بهت آرامش برسه

نمیشه بیخیال بشید و برید ورزش؟کتابخونه؟ پادکست گوش بدین؟ یکم بیشتر فکر خودتون باشید ؟

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

دخترها مستقل بشید ازدواج نکنید...

ازدواج سفید که صد برابر بدتر

اگر صرفاً بخاطر میل جنسی ِ خانم ها خوب بلدند کنترلش کنن

عزیزمانشالله که بهت آرامش برسهنمیشه بیخیال بشید و برید ورزش؟کتابخونه؟ پادکست گوش بدین؟ یکم بیشتر فکر ...

چرا میشه

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست..

برای همین میگم انتظار نداشته باشه شوهر از این ااویت بندی جدید استقبال کنه..و الان سرد برخورد میکنه(هر جور دوست دارن فکر کنن) جز رو مخ بودن هیچ کاری نمیکنن

چرا میشهماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست..برای همین میگم انتظار نداشته باشه شوهر از این ااویت بندی ...

آفرین دقیقا 

محل نده  بفکر خودت و ارامشت باش که اگر عمرت بره برنمیگرده

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

آره واقعا خوش بحال اون یه درصد ...۳۵ سالمه دیابت بیماری اعصاب سنگ کلیه تیرویید افسردگی..یادم نمیاد آ ...

موافقم باهات انقدرپرم که فقط یه مرگ آروم میخوام

هیچ چیز مثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
آفرین دقیقا محل نده بفکر خودت و ارامشت باش که اگر عمرت بره برنمیگرده

واقعا افسوس اون روزهای پر انرژیم رو میخورم که صرف شوهر کردم..تهش هم معلوم نیست بمونن برن والله..

مرسی عزیزم بابت هم صحبتی😘😘

موافقم باهات انقدرپرم که فقط یه مرگ آروم میخوام

الانم دیر نیست یکم به خودت بیا اولش شلوغ میکنه بعد میفهمه برنامه عوض شده خودت اومدی تو الویت

واقعا افسوس اون روزهای پر انرژیم رو میخورم که صرف شوهر کردم..تهش هم معلوم نیست بمونن برن والله..مرسی ...

فدای شما بشم

تا به آگاهی برسیم زمان می‌بره ،همین خوبه که تو اون ناآگاهی نمونیم

امیدوارم که پر انرژی و عشق جلو ببری مسیرت رو

حسین ارا تویوتیوب گوش بده

موقع آشپزی جمع کردن خونه یا بیکاریات 

یه سرچ کنی میاره عالیه 

منم دو هفته شروع کردم

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

من نمیدونم اصلا این «شوهرا» به چه دردی میخورن؟شوهر منم به درد نخوره، فقط پسر مادرشه!

میگم ازدواج هیچچچچچ سود و آرامشی برای زن نداره جز دردسر هیچی نیست خوش بحال دخترهای ترشیده..😏🙄

دخترم هیچوقت مجبور نمیکنم به ازدواج تا ته خوشی هاش رو درنیاورده نمیذارم ازدواج کنه

فدای شما بشمتا به آگاهی برسیم زمان می‌بره ،همین خوبه که تو اون ناآگاهی نمونیمامیدوارم که پر انرژی و ...

مرسی عزیزم حتماً😊