2777
2789
عنوان

چه چیز از سیزده بدر اذیتت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 48 پست

اینکه دلم میخواد برم گردش وبهم خوش بگذره ولی... 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم عاشق شلوغیم به شوهرم میگم جایی بریم چند تا آدم ببینیم 😅

اره منم همینم 

ولی شوهرمممممم اصلا اهل شبوغی نیس حتی مواقغ عادی هم بخواد ببره بیرون میگه طهر بریم که کسی نیس 😒😒😑😑

حالا انگار کسی باشه مارو میخوره 

این که بعدش باید تا دو روز ظرف و قابلمه و سبد و روفرشی و پتو و بالش بشورم 😫😫

از بوی آتیش رو لباس هم بدم میاد ، در نتیجه باید تمام لباس ها رو از جوراب تا روسری بشورم حتی اگه تمیز باشن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ما با خانواده پدری میریم

چون عموم یه آدم بددل و شکاکه از ترس اینکه کسی زنشو گاز نگیره باید بریم یه جایی که بیایونه پرنده هم پر نمیزنه فقطم آفتاب به کلمون بخوره 

چون همه مردا هم به زنا زور میگن باید مثل خدمتکارای شاه وایستیم بالای سرشون چای بدیم دستشون بالشت بزاریم پشتشون

کلا اصلا به ما خوش نمیگذره

دیدن روی نحس فامیلا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
ما با خانواده پدری میریمچون عموم یه آدم بددل و شکاکه از ترس اینکه کسی زنشو گاز نگیره باید بریم یه جا ...

یا ابلفضل واقعا.... 

تو همون بیابون از هرکی خوشتون نیومد سر به نیستش کنین😅

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد...