2777
2789
عنوان

خانوما کدوم یک از این النگوی طلارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا بگو که الکی میگی؟!!!!ایشالله که الکی گفتی ولی اگه راست گفتی ایشالله که پیدا کنی

نه عزیزم  همین امروز گم کردم فکر کن انگشتر از دست ادم بیفته نفهمی🥲

حس ششمی گف پیدا میشه ولی دیگه فکر نمیکنم 

انگشتر ۱۱ گرمی طلامو گم کردم 🥲

ان شاءالله که پبدا بشه

درکت میکنم منم پلاکمو گم کردم الانم با گذشت ۱۰سال ب فکرشم

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

نه عزیزم همین امروز گم کردم فکر کن انگشتر از دست ادم بیفته نفهمی🥲حس ششمی گف پیدا میشه ولی دیگه فکر ...

جایی رفتی؟

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

بچه ها عکسشو تو صفحه اول بزارم پاک میش

بعد شیش ساعت تازه داری میگی بذارم پاک میشن؟؟ 

چجوریه سه ساله عضو نی نی سایتی هنوز نمیدونی!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه عزیزم همین امروز گم کردم فکر کن انگشتر از دست ادم بیفته نفهمی🥲حس ششمی گف پیدا میشه ولی دیگه فکر ...

وای خدای من قلبم گرفت حتما اطراقیانت هم خیلی سرزنشت کردن آره؟؟ وای ایشالله پیدا کنی اگه توی خونه گم کردی همه جا رو‌ریز به ریز بگرد مخصوصا کناره های دیوار زیر میز همه جا رو

بچها یکی از نزدیکانم دوتا انگشتر شو یه جا تو خونه گذاشته گم کرده حالا نیس

دعایی چیزی نمیدونید بخونه پیدا بشه؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺